Četvrto izdanje hrvatske modne platforme Atelier privuklo je brojne poznate osobe, a među njima je i Natalija Prica, koja se prije 12 godina okrunila laskavom titulom Miss Universe Hrvatske.

'Volim doći i podržati naše domaće kreatore. Manekenstvo mi ne fali, trenutno radim kao ortodontica i posvećena sam poslu, ali i dalje pratim modu i podržavam naše dizajnere', rekla je za Story nakon revije modnog dvojca ELFS.

Natalija Prica.jpg
Petra Perkov i Marina Tunjić 

Nakon izbora, Natalija je u fokus javnosti ponovno došla 2018. godine. O njoj se tada pisalo kao o novoj zvijezdi tadašnjeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Umjesto Ane Rucner ušla je u gradsku skupštinu. Na lokalnim izborima je bila na listi Stranke rada i solidarnosti 365 Milan Bandić, u stranci je bila od njezina osnutka, a u to vrijeme je i više od godinu dana bila predsjednica Foruma mladih GO Grada Zagreba Stranke rada i solidarnosti 365 Milan Bandić.

Već 2019. godine uslijedio je njen strelovit uspon. Jednoglasno su je izabrali za novu predsjednicu Mladi 365 Stranke rada i solidarnosti. Sljedeće godine mediji su pisali kako gradonačelnika Bandića prati u stopu.

Natalija Prica je gradom prošetala sama
Robert Gašpert 

Nakon političke karijere, Natalija se posvetila svojoj primarnoj struci - stomatologiji.

'Radim kao stomatolog već devet godina. Jako sam zadovoljna, radim s djecom do 18 godina, jako je lijepo raditi s njima. Kontinuirano se educiram i u Hrvatskoj i inozemstvu, idem redovito na kongrese i baš volim svoj posao', dodala je.

I dok nam je o poslu strastveno govorila, oko privatnog života je zakopčanija.

'Sve je dobro', kratko nam je rekla.

Više fotografija pogledajte u galeriji:

Marko Prpic/PIXSELL, Boris Mataković Natalija Prica trenutno radi kao ortodontica u Stomatološkoj poliklinici Zagreb