Pjevač Damir Urban na glazbenoj sceni prisutan više od 30 godina, a uskoro ćemo ga na malim ekranima gledati kao člana žirija u showu 'The Voice'.

Riječki glazbenik svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a njegov brak sa suprugom Milicom Czerny Urban nikada se nije vezalo uz skandale i medijske natpise. 

Milica i Damir Urban pojavili su se na dodjeli nagrada Porin
Davor Javorović/PIXSELL 

Damir i Milica su se upoznali davne 2002. godine, ona je tada imala 22, a pjevač 34 godine.

Par je u sretnom braku već 15 godina, a nerijetko ih možemo vidjeti kako zajedno uživaju u raznim kulturnim i umjetničkim događanjima i manifestacijama.

Tko je supruga Damira Urbana?
Story 

Inače, Damir se nedavno pohvalio suradnjom sa suprugom na pjesmi 'Sama', za koju je Milica i režirala spot.

'Jednostavno se ne mogu ne pohvaliti da je autorica spota za pjesmu 'Sama', koji je jučer premijerno prikazan, ujedno jučer i doktorirala. Kakav dan!', napisao je glazbenik uz fotografiju na kojoj njegova supruga prošle godine pozira s diplomom.

Par je u braku od 2007. godine, a ponosni su roditelji sina Istoka Zole i kćeri Iskre, koju su dobili 2019. godine.

Inače, Damir iz prvog braka ima 19-godišnjeg Malika te ne krije koliko uživa u vremenu provedenom s obojicom sinova.

'Moj stariji sin, Malik, izrastao je u vrlo pametnog i dobrog dječaka. Nema razloga da Istok Zola bude drukčiji. Ponosni sam ćaća. Rastao sam se od prve supruge, ali sam vrlo odgovoran roditelj obojice svojih sinova. Moj se život potpuno promijenio, naglavačke, otkako sam postao otac. Nabolje, naravno', rekao je Urban. 

Karizmatični glazbenik dotaknuo se svog života prije rođenja sinova i otkrio s kojim porocima se i dalje bori.

Tko je supruga Damira Urbana?
Story 

'Prije sam živio loše, čak i zdravstveno, gotovo klasična rock and roll priča. Jedini poroci koje još imam su cigarete i kava. Čak sam prestao jesti i meso... Djelima pokazujem put svojim sinovima. Riječi bez djela su ništa', izjavio je za jedne dnevne novine.