Nakon što je prije dva dana na svom Facebook profilu iznio niz optužbi na račun supruge, motivacijske govornice Ane Bučević, nakon čega se spomenuta i sama oglasila objavivši kako se razvode, Saša Dvornik se odlučio ponovno obračunati sa self help zvijezdom i iznijeti nove detalje vezane za trenutno najkomentiraniji javni razvod. Kako prenosi Dalmatinski portal, Saša je najavio objavu knjige, a u Facebook statusu se osvrnuo i na objave u medijima vezane za njihov razvod. 

'Nije ovo prljavo rublje, ne iznosim stvari/prljavo rublje, ne vonja lipo, kao i uvijek samo ću iznijeti čisto i mirišljavo/istinu. Nepravdu ne podnosim, manipulaciju također, da sam znao da mi rogovi rastu možda bih i prihvatio ulogu. Lijepo sam ti rekao u BG Sava centru: 'Ti misliš da ja mislim da ti misliš da vodiš igru', da bio sam u pravu, ne ja ili gosp. Ego, ne instinkt, isti onaj koji imamo kad znamo da nas netko gleda, ali ne vidimo, nego šutimo', započeo je Dvornik. 

'Zadnje vrijeme si znala reći 'dokaži' na svaku moju zamjerku, a znajući da ću morati dokazivati, pomno sam arhivirao zabilješke, jer si me ti na to upozoravala. Na tvoju 'udala sam se za tebe imao si rak, grozna rečenica, pa zar sam ja kriv za to, da ti nije bilo mene ne bih živ ostao'. Što sam ja proživljavao nadajući se da su postupci, riječi, djela odraz tvojih slabih dana, sluteći, ali ne prihvaćajući ne vjerujući što si mi spremila, ne može stati u jedan libar. Ne želim te pljucati, zgazila si me kao čovjeka, kao ljudsko biće od krvi i mesa, osobu koji nije bez mana, koji imao obraza stati pred tobom i braniti te pred medijskim cunamijem ovog proljeća', nastavio je Saša. 


'Pričaš o mojoj najdubljoj intimi po radionicama, bez mog pristanka i prisustva, to pokazuje tko si kao osoba, kameleon. Uvjetovani bračni ugovor nakon pet godina i 15 dana koji si mi gurnula pod nos sve govori o tebi. Zato mi je cilj da širokim masama predočim tvoje porive tvog posla, a do njih si došla pozivajući se na moju bolest, tvoje zasluge, i ona riječ mi, e pa nije mi ne prvo moja volja i želja za promjenom, da ti si mi bila podrška, ali sad vidim da je ta podrška bila debelo ukalkulirana. Da me šutneš kao krpu, tj. doslovno probiješ nogom, izbaciš iz stana koji je na meni, prijetiš zaštitarima, ne, sam ću izaći, jer sam sam svojom sposobnošću podigao kredit, jer su moji roditelji dali svoj vlastiti stan pod hipoteku, jer mi je moj tata dao za polog kredita, i tako dalje. Da ponovim: 'Kako zračiš, tako privlačiš', zaključio je na kraju Saša u svojoj objavi na Facebooku.