Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velika promjena u životima Dine i Viktorije Rađa

Bračni par Rađa donio je jednu od najtežih odluka

 Izvor: Jurica Galoić/PIXSELL

Iz rodnog Splita, gdje su živjeli dosadašnjih godina, Dino i Viktorija Rađa odlučili su se preseliti u Zagreb. Proslavljeni košarkaš, koji je u posljednje vrijeme često poslovno u Zagrebu jer obnaša funkciju predsjednika Stručnog savjeta u HKS-u, potvrdio je ovu vijest za tportal.

'Istina je da napuštam Split i da zajedno s obitelji selim u Zagreb. Želim svojim sinovima omogućiti najbolje uvjete', objasnio je Dino Rađa koji je već, navodi tportal, kupio stan u glavnom hrvatskom gradu te započeo sa svim pripremama za seljenje u Zagreb. Sa suprugom Viktorijom i njihovim sinovima 14-godišnjim Rokom i 9-godišnjim Nikom službeno će se preseliti krajem kolovoza, uoči početka nove školske godine. 

Osim najboljeg mogućeg školovanja, koje Viki i Dino žele priuštiti sinovima u Zagrebu, jedan od razloga je i košarka koju stariji sin Roko godinama trenira i jako mu dobro ide. U kadetima KK Splita jedan je od boljih igrača, a sada je jasno kako će uskoro boje Splita zamijeniti jednim od zagrebačkih klubova, Cedevite ili Cibone.

 Izvor: Dino Stanin/PIXSELL

Magazin

Royals