Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
14.03.2018. / 10:28 14:44

Bucmasta trudnica ne mari za zlobne komentare

Autor T.O.
14.03.2018. / 10:28 14:44
Autor T.O.
14.03.2018. / 10:28 14:44

Iako je mnogi prozivaju govoreći da se zapustila, ona se potpuno posvetila trenutno najvažnijoj ulozi u svojem životu

42-godišnja glumica Eva Longoria, koja je najpoznatija po seriji 'Kućanice', očekuje svoje prvo dijete, a istaknula je kako se veseli što će dobiti sina. Glumica je u visokom stupnju trudnoće zbog koje je dobila pozamašan broj kilograma, a posljednje tjedne drugog stanja posvetila je samo sebi, pa je tako često viđen gost raznih salona za masažu i uljepšavanje.

Izvor: Profimedia

Samouvjerena glumica svjesna je da je potpuno prirodno da žena dobije dodatne kilograme u trudnoći, a sudeći po njoj, sada joj je taj problem trenutno nebitan. Tako se često pojavljuje u ležernim izdanjima odjevena u nimalo glamurozne odjevne kombinacije jer joj je sada udobnost na prvom mjestu.

Izvor: Profimedia

Iako poneki strani mediji kritiziraju glumicu govoreći da se zapustila, ona se za razliku od svojih brojnih poznatih kolegica koje si ni u trudnoći ne dozvoljavaju nakupiti koji kilogram viška, odlično osjeća u svojoj koži te joj je zdravlje djeteta na prvom mjestu. Suprotno od mnogih slavnih trudnica koje su mukotrpno vježbale u teretani čak i za vrijeme trudnoće, Evi takve aktivnosti sada ne padaju na pamet. Svoje seksepilne odjevne kombinacije, kakve je nosila u seriji 'Kućanice', a zbog kojih je postala miljenica muškog roda, sada je zamijenila trenirkama i širokim haljinama, a ne libi se hodati ulicom ni u udobnoj obući, pa ju se često može vidjeti u natikačama.

Izvor: Profimedia

Tagovi

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader