Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bill Cosby dobio od tri do 10 godina zatvora

Autor L.B.

Američki legendarni glumac proglašen je krivim po svim točkama optužnice

 Izvor: Story

Jedna od najomiljenijih američkih televizijskih ikona iz devedesetih, Bill Cosby, proglašen je krivim po svim točkama optužnice.

Naime, glumac je kriv za drogiranje i silovanje trenerice košarke na Temple Andreu Constand sveučilištu, te je na temelju toga dobio tri do deset godina kazne zatvora u državnom zatvoru u Pennsylvaniji. Iako je Bill bio voljan platiti jamčevinu sudac ju je odbio i kategorizirao ga kao 'nasilnog seksualnog predatora'.

'Nije mi dopušteno tretirati ga drugačije na temelju toga tko je ili tko je bio. Kao što je Constand rekla, gospodin Cosby uzeo je njen predivan, zdravi duh i uništio ga je' rekao je sudac. Sve tri točke optužnice po kojima je optužen su penetracija bez dopuštenja, penetracija dok je osoba u nesvijesti i penetracija nakon davanja lijekova. 'Kada me suprug probudio i rekao mi da je Cosby proglašen krivim ustala sam iz kreveta, duboko udahnula i vrisnula od sreće' rekla je jedna od žrtava, Janice Dickinson. 

Cosby će osim odsluživanja kazne redovito morati ići na savjetovanja do kraja života i nalazit će se u registru seksualnih prekršitelja, što znači da će cijela zajednica biti obaviještena o njegovom kršenju zakona, baš kao i sve škole i domovi za djecu. 

 Izvor: Story

Tagovi

Magazin

Royals