Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
05.10.2018. / 09:51 19:04

Glumac demonstrativno napustio intervju nakon pitanja o zlostavljanju

Autor L.A.
05.10.2018. / 09:51 19:04
Autor L.A.
05.10.2018. / 09:51 19:04

Nije mu najbolje sjelo pitanje o optužbama za seksualno zlostavljanje

Glumac Steven Seagal gostovao je u BBC-evoj emisiji gdje ga je voditeljica Kirsty Wark isprovocirala s pitanjem o optužbama za seksualno zlostavljanje. Prije nego li je Wark uspjela dovršiti svoje pitanje, Seagal je istrgnuo mikrofon za uši, ustao i otišao iz kadra. 

Naime, glumca je ranije ove godine, statistica iz akcijskog trilera 'Na smrtonosnoj zemlji' iz 1994. optužila da ju je silovao u svom domu na Beverly Hillsu, a za seksualno uznemiravanje su ga optužile i glumice Rachel Grant i Portia de Rossi. Grant je rekla kako ju je Seagal seksualno zlostavljao na probama za film 2002., a prošle godine de Rossi je Stevena optužila da ju je napao tijekom privatne audicije u njegovom uredu. 

'Na posljednju audiciju za film sa Stevenom Seagalom trebala sam ići u njegov ured. Rekao mi je da je kemija glumaca na ekranu i iza kulisa vrlo bitna za film. Posjeo me i počeo otkopčavati svoje kožnate hlače. Istrčala sam van i nazvala svoju agenticu. Ona se uopće nije uzbudila i odgovorila mi je: 'Nisam znala je li on tvoj tip', napisala je Portia na svom Twitter profilu.

Glumica Julianna Margulies, koja je poznata po serijama 'Hitna služba' i 'Dobra žena',  ispričala je kako ju je Seagal prestrašio kada je imala 23 godine. 

'Agentica mi je rekla da sa Seagalom odem izvježbati jednu scenu u njegovoj hotelskoj sobi. Čim sam došla, Steven mi je pokazao svoj pištolj. Zatim mi je rekao da je on 'iscjelitelj' i da me želi izmasirati. Pobjegla sam, ni sama ne znam kako',  ispričala je Julianna. A glumica Lisa Guerrero ima sličnu priču. Ona pak tvrdi kako su je suradnici natjerali da ode na audiciju za film sa Seagalom kod njega doma. Kada je stigla, on ju je dočekao samo u kućnom ogrtaču. Glumac ju je još jednom zvao kod sebe te joj rekao ako dođe da će dobiti glavnu ulogu u filmu.

Tagovi

NAJNOVIJE

loader