U suzama priznala da ne može bez njega i zatim ga ostavila

A i dalje ga voli

Profimedia

Kći pokojnog kralja popa Michaela Jacksona, 22-godišnja Paris, navodno je prekinula s dečkom Gabrielom Glennom nakon što je u suzama priznala da im se veza nalazi na prekretnici, javlja TMZ. Rekla je pritom kako ga i dalje voli, a ne tako davno je izjavila kako ne može ni zamisliti život bez Gabriela. Priznala je to u jednom od nastavaka dokumentarne serije o njihovim dogodovštinama koju je par dijelio s obožavateljima preko Facebooka.

Profimedia 

Paris i Gabriel počeli su hodati od studenog 2018. godine, a bili su povezani i  poslovno.

Još u samim počecima veze govorili smo da ako ikada prekinemo, zauvijek ćemo zajedno biti u bendu.

 Skupa su svirali u bendu The Soundflowers, no Paris je sada odlučila ići svojim putem kako bi se mogla fokusirati na sebe i svoju karijeru. 'Još u samim počecima veze govorili smo da ako ikada prekinemo, zauvijek ćemo zajedno biti u bendu. Glazbe ćemo se držati bez obzira na sve', rekao je Gabriel jednom prilikom prije nekoliko mjeseci.

Profimedia 

Paris je pak govorila kako joj je Gabriel pokazao što znači uistinu biti zaljubljen i pravu ljubav koju ne bi mogla iskusiti bez njega. 'Zbog njega se osjećam posebnom. Imao je veliki utjecaj na mene i ne mogu zamisliti život u kojem nemam njega', priznala je jednom prilikom.