Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pijana kći Michaela Jacksona sudjelovala u fizičkom obračunu

Teško se nosi s optužbama

 Izvor: Profimedia

Glumica, pjevačica i model, Paris Jackson, kći kralja popa, Michaela Jacksona, fotografi su uhvatili u nikad gorem izdanju. Naime, 20-godišnjakinja posljednjih tjedana podiže kontroverze zbog svog neprimjerenog ponašanja, a posljednje izdanje u kojemu su ju fotografi snimili samo je dodatno narušilo njezin ugled. 

 Izvor: Profimedia

Iako je u javnosti već duže vrijeme poznato kako Paris ima problema s fizičkim i psihičkim zdravlje, njezin posljednji ispad nikoga nije ostavio ravnodušnim. Kći kralja popa snimljena je na ulicama New Orleansa kako se pod vidnim utjecajem alkohola raspravlja s dečkom, glazbenikom Gabrielom Glennom. Zakonski još uvijek maloljetna, alkoholizirana Paris se bijesno raspravljala, a ako je suditi prema fotografijama, došlo je i do fizičkog obračuna. 

 Izvor: Profimedia

 Izvor: Profimedia  Izvor: Profimedia Podsjećamo, posljednjih nekoliko dana svijet potresaju kadrovi dokumentarca 'Leaving Neverlanda' u kojemu se otkrivaju novi dokazi o pedofilskom ponašanju kralja popa. Paris je, navodno, rekla svojim prijateljima da je zabrinuta da će joj dokumentarac uništiti filmsku karijeru koju tek započinje. Strah ju je da će je producenti filmova odbijati zbog optužbi na račun njenog oca, a ona se odmalena nadala ostvariti karijeru u toj industriji.  Ako je suditi prema posljednjim fotografijama, 20-godišnjakinja se očito jako loše nosi s posljednjim optužbama koje potresaju obitelj. 

Tagovi

Magazin

Royals