Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kći Michaela Jacksona završila na liječenju

Prijavila se u rehabilitacijski centar

 Izvor: Story

Glumica, pjevačica i model, Paris Jackson, kći jednog od najpoznatijih pjevača u povijesti, Michaela Jacksona, prijavila se u rehabilitacijski centar kako bi potražila profesionalnu pomoć zbog njenog fizičkog i psihičkog zdravlja, prenose američki mediji, te nadodaju kako je uzela predah od velikog radnog tempa kakav je imala prošle godine kako bi se posvetila sebi.

'Nakon vrlo zaposlene godine i brojnih projekata na kojima je radila po cijelom svijetu, Paris je odlučila kako treba uzeti vremena da si 'napuni baterije' te stavi svoje fizičko i psihičko zdravlje kao prioritet. Prijavila se u rehabilitacijski centar kako bi si što više pomogla te se veseli što će izaći zdravija i spremna za nove projekte koji je čekaju', ispričao je izvor za Metro.

Naime, Paris je još 2013. godine hospitalizirana zbog depresije i tjeskobe, a prošle godine je demantirala glasine kako se prijavila u kliniku zbog mentalnog sloma, a vrlo je često i uspoređuju s njenim preminulim ocem. Isto tako prošle je godine prozvala paparazze nakon što su je uspoređivali s Michaelom.

'Upravo su na vrlo ružan način vikali na mene na cesti jer mi paparazzi nisu uspjeli uslikati lice, a fotograf neće biti plaćen ako moje lice ne bude na fotografijama', napisala je tada. Također je nastavila kako su joj rekli da Michael nikada ne bi to napravio, a ona ih je podsjetila na mnoge maske koje je nosio u javnosti kako bi izbjegao fotografije.

Tagovi

Magazin

Royals