Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glazbenikova kći pokušala počiniti samoubojstvo

Ne može više izdržati

 Izvor: Profimedia

Nakon što su svjetski mediji počeli pisati o tome što pokojni glazbenik Michael Jackson radio tijekom svog života, izašao je dokumentarac 'Leaving Neverland' u kojem James Safechuck i Wade Robson pričao kako ih je Michael seksualno zlostavljao.

 Izvor: Profimedia

Cijela ta situacija najviše je pogodila Paris Jackson, glazbenikovu kći koja ne vjeruje da je ijedan od navoda istinit. Paris je, kako navodi Daily Mail, pokušala počiniti samoubojstvo u subotu navečer nakon čega je hitno hospitalizirana. Iako mnogi vjeruju da je Michael bio pedofil i da je zlostavljao djecu, njegova kći je jako zabrinuta da joj takve optužbe mogu uništiti filmsku karijeru koju je tek počela graditi, pa sve navode vješto demantira. ' Ona još uvijek nije dobila priliku vidjeti dokumentarac o navodnim Jacksonovim žrtvama, ali čvrsto se drži toga da njezin otac nije kriv za stvari zbog kojih ga optužuju', rekao je izvor za TMZ.

 Izvor: Profimedia

Podsjetimo, Paris je još 2013. godine bila hospitalizirana zbog depresije i tjeskobe, a prošle godine je demantirala glasine kako se prijavila u kliniku zbog mentalnog sloma. 

Magazin

Royals