ĐOKOVIĆEVA PRVA LJUBAV Srpska J.Lo za noć 'uzme' 30 tisuća eura

Malo tko zna da je prvi tenisač svijeta ljubio ovu ljepoticu

Instagram

Prva ljubav slavnog srpskog tenisača Novaka Đokovića, puno prije nego je u njegov život ušetala današnja supruga Jelena Ristić, bila je Lidija Popović, svjetski poznata DJ-ica koja nastupa pod imenom 'Lady Lee'.

Novak se sa 34-godišnjom Jelenom vjenčao 2014. godine na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. S njom ima dvoje djece, šestogodišnjeg sina Stefana i trogodišnju kćerku Taru, ali malo tko zna da je, prije nego je upoznao Jelenu, prvi tenisač svijeta dva mjeseca bio u ljubavnoj romansi s Lidijom Popović. Ta ljubav, navodi srpski Kurir, nije dugo potrajala prije svega zbog Novakovih obaveza koje su naglo porasle u teniskoj karijeri. Pokušali su održati vezu na daljinu na relaciji Novi Sad – Beograd, ali shvatili su da to ipak ne funkcionira. Nedugo nakon toga 33-godišnji Đoković je upoznao svoju sadašnju suprugu. 

Lidija Popović poznato je ime na DJ sceni. Osim što nastupa po klubovima diljem regije, ali i svijeta, na Instagramu je prati više od 100 tisuća pratitelja, a preklani je zabilježila preko 80 nastupa na području Azije. Od jednog nastupa navodno zarazi i do 30 tisuća eura. 

Srpska J.Lo, kako joj tepaju mediji, u jednom od intervjua otkrila je kakva je bila njezina veza s Đokovićem. 'Nole je za vrijeme naše veze uvijek bio pažljiv i nasmijan, ali to je bilo u trenucima kada nije imao obaveze kao što ih ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svijetu sporta. Naravno da Nole nije papučar. Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se barem ja sjećam', ispričala je Popović. 

Inače, Nole je u brojnim intervjuima izjavio kako bi htio imati još djece, ali njegova supruga Jelena zasad to ne želi. Kako je kazala, i Novak je poput djeteta o kojem treba brinuti, pa ima pune ruke posla s njim i dvoje male djece.