Harry ponovno dolazi u Veliku Britaniju? 'Meghan će ići s njim'

'Harry sigurno neće propustiti event koji će biti organiziran u čast njegove majke'

Profimedia

Princ Harry navodno planira novi posjet domovini, a ovaj put bi mu se trebala pridružiti i supruga Meghan Markle. Nakon što se za vikend vratio u Montecito supruzi i djeci - dvogodišnjem sinu Archieju i jednomjesečnoj kćerkici Lilibet, 36-godišnji britanski princ, prema pisanju Daily Maila, već sada razmišlja o ponovnom posjetu Velikoj Britaniji i ostatku kraljevske obitelji.

Profimedia 


Naime, prema pisanju spomenutog medija, palača planira u rujnu održati veći, ambiciozniji event, u kojemu bi privukli donore za humanitarne udruge kojima se bave, a sve povodom prošlotjednog otkrivanja spomenika u čast tragično preminule princeze Diane. Kako je svečani događaj, zbog pandemije koronavirusa, morao biti održan samo uz prisustvo najužih članova obitelji, izostao je humanitarni dio večeri s donorima. Upravo zbog toga, pojasnio je izvor za navedeni medij, Harry bi za nekoliko mjeseci trebao ponovno stići u Veliku Britaniju, a onda bi mu društvu trebala praviti supruga.

Instagram 


'Sada nije bio pravi trenutak, ni za Meghanin dolazak, ali ni za Harryjevo pomirenje s bratom Williamom. Rujan je puno više obećavajuć i Harry sigurno neće propustiti event koji će biti organiziran u čast njegove majke', ispričao je izvor. Inače, iako ovaj put nije stigla sa suprugom u Veliku Britaniju, Meghan je navodno svejedno imala 'svoje prste' u ceremoniji otkivanja spomenika. Kako tvrde kraljevski stručnjaci, govor koji je 36-godišnji princ čitao taj dan, previše je zvučao kao Meghan pa mnogi vjeruju da je bivša glumica sudjelovala u pisanju istog.