Jučer bi, da je još uvijek živa, voljena princeza Diana proslavila 60. rođendan. Tim povodom, njezini sinovi, prinčevi William i Harry u palači Kensington otkrili su statutu upravo u spomen njihove tragično preminule majke, a susret razdvojene braće trenutno je jedna od tema o kojoj najviše pišu kako domaći tako i strani mediji. I premda je otprije bilo poznato kako će otkrivanju spomenika nazočiti samo William i Harry, bez supruga Kate Middleton i Meghan Markle, kraljevska stručnjakinja za The Sun je otkrila kako je svoje prste u svemu ipak imala i vojvotkinja od Sussexa.

NIŠTA BEZ NJE Meghan je ipak imala svoje prste u otkrivanju Dianinog kipa
Profimedia 


Naime, 39-godišnja bivša glumica ostala je u SAD-u s dvogodišnjim Archiejem i jednomjesečnom Lilibet Dianom dok je Harry otputovao u domovinu na otkivanje majčinog spomenika, ali Angela Levin sada tvrdi da Meghan ipak nije u potpunosti izbjegla svečani događaj jer je navodno sudjelovala u pisanju govora koji je Harry održao jučer na otkrivanju Dianinog kipa. 'Slušajući Harryjev govor zvučalo je kao da Meghan govori', pojasnila je poznavateljica kraljevske obitelj rekavši tako kako je Harry govor zasigurno pisao uz pomoć supruge Meghan čega se pri čitanju istog mogao dobiti dojam kao da je i sama 39-godišnjakinja ondje.

NIŠTA BEZ NJE Meghan je ipak imala svoje prste u otkrivanju Dianinog kipa
Profimedia 


Inače, službena izjava koju su braća dala u povodu otkrivanja majčinog spomenika glasi: 'Danas, na dan kada bi naša mama slavila 60. rođendan, prisjećamo se njezine ljubavi, snage i karaktera - osobina koje su je učinile silom dobrote u cijelom svijetu kojom je mnogobrojne živote učinila boljima. Svaki dan poželimo da je ovdje, s nama, i zato se nadamo da će ova statua zauvijek biti viđena kao simbol njezinog života i ostavštine'.