Prije dva dana, 1. srpnja, na dan kada bi, da je živa, princeza Diana slavila svoj 60. rođendan, u vrtu Kensingtonske palače otkriven je spomenik upravo u čast nikad prežaljene Lady Di. Svečanoj ceremoniji otkrivanja statute nazočili su princezini sinovi, prinčevi William i Harry, a zbog obljetnice majčinog rođendana mlađi je princ tjedan dana prije doputovao iz Amerike. I premda se dosta nagađalo oko toga hoće li Harryjev dolazak u domovinu ujedno biti i prilika gdje će razdvojena braća izgladiti svoj odnos, čini se da se to ipak nije dogodilo jer je 36-godišnjak navodno već otputovao nazad za Ameriku.

NIŠTA OD POMIRBE S BRATOM 'Meghan je odvukla Harryja nazad u Ameriku'
Profimedia 

Kako piše Hello magazin, Harry je nakon otkrivanja spomenika sjeo u avion i odletio za Montecito gdje su ga dočekali supruga Meghan Markle i njihovi mališani - dvogodišnji Archie Harrison i jednomjesečna Lilibet Diana. I premda postoji mogućnost kako je ovaj brzi odlazak iz Velike Britanije bio planiran, spomenuti medij piše kako je svemu ipak 'kumovala' bivša glumica. 'Meghan je za vrijeme Harryjevog izbivanja iz Amerika preminuo ujak i ona je natjerala supruga da se odmah vrati nazad kako bi bio uz nju u ovim teškim trenutcima', ispričao je neimenovani izvor za spomenuti medij.

NIŠTA OD POMIRBE S BRATOM 'Meghan je odvukla Harryja nazad u Ameriku'
Profimedia 


Upravo zbog navedenog, prinčevi navodno nisu stigli izgladiti odnos, a jedini zajednički trenutak bio je onaj na otkrivanju spomenika gdje su, prema riječima stručnjakinje za govor tijela, djelovali kao prava braća. 'Njihov je govor tijela bio gotovo identičan, zrcalili su jedan drugoga što dokazuje njihovu duboku povezanost. Na trenutke nisu mogli sakriti nervozu, a vidjelo se i da su vrlo oprezni jer su bili svjesni će ljudi čitati njihov govor tijela. Nije bilo razmjene manjih, mrkih pogleda ili bilo čega sličnog', pojasnila je stručnjakinja za britanske medije.