Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ne namjerava stati

NAPOKON Jelena Karleuša progovorila o estetskim zahvatima

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Često ju pratitelji prozivaju i zbog, kako pišu, zamrznutog lica odnosno pretjerivanja s botoksom, no Jelena je demantirala takve glasine i otkrila kako nikada nije ubrizgala botoks u lice

Izvor: Privatni album

Jelena Karleuša jedna je od najatraktivnijih pjevačica na području bivše Jugoslavije, a o njezinom izgledu raspravljaju domaći, ali i svjetski mediji. Iako ju često prozivaju zbog pretjeranog baratanja s kojekakvim alatima za sređivanje fotografija, ali i estetskih zahvata, Karleuša samouvjereno tvrdi da je najzgodnija žena na ovim prostorima.

Sada je u intervjuu za Kurir otkrila koliko puta se podvrgnula estetskim operacijama i stala na kraj dugogodišnjim glasinama o pretjeranim odlascima pod nož. ‘Estetska kirurgija je fantastična stvar. Ako se ne pretjera i ako se radi pametno može izgledati odlično. Trenutno pripremam plan kako raditi ovaj posao narednih 20 godina, a da se moj izgled ne promijeni. Ne želim ostati zauvijek mlada, ali moj posao zahtjeva da uvijek izgledam dobro’, rekla je Jelena pa otkrila što je sve radila na svom licu i tijelu.

jelena karleuša Izvor: Pixsell

‘Jedine dvije korekcije kojima sam se podvrgnula su grudi i usne. Usne nikada nisu bile trajne već ih moram nakon određenog vremena ponovno napraviti. Smatram da sve što se ubrizgava u lice, a trajno je, kasnije može izazvati probleme’, rekla je Jelena pa bez dlake na jeziku nastavila. Često ju pratitelji prozivaju i zbog, kako pišu, zamrznutog lica odnosno pretjerivanja s botoksom, no Jelena je demantirala takve glasine i otkrila kako nikada nije ubrizgala botoks u lice.

Povezane vijesti

‘Nikada nisam radila botoks, ali to nije nešto s čime se hvalim. Sada je vrijeme. Nekada je bolje početi na vrijeme. Ušla sam upravo u posljednji vlak za takvu intervenciju’, dodala je Jelena. Za kraj je otkrila kako u planu ima još jedan zahvat, a riječ je o korekciji nosa.

Izbor Urednika

Royals