Jeleni Karleuši, jednoj od najpoznatijih pjevačica u Srbiji, običan se dan pretvorio u pravi kaos. Iako nije otkrivala puno detalja, sinoć je rekla da ju je ubola osa, što ponekad može izazvati veće zdravstvene probleme. Nažalost, to se dogodilo i njoj. Pjevačica koja u javnosti gradi imidž jake žene i skoro nikada ne priča o svojim problemima, ovog je puta upozorila svoje pratitelje. 

'Zahvaljujem se divnim ljudima s Hitnog prijema. Nekada se ubod ose pretvori u gušenje i oticanje, ali i u upoznavanje divnih ljudi koji spašavaju živote', napisala je Jelena na Instagram storyju, na kojem se vidi kako leži u bolničkom krevetu dok prima infuziju. S obzirom na to da se od spomenute objave nije javila, nije poznato kako je protekla noć, koju je, vjerujemo, provela na Hitnoj.

SPAŠAVALI JOJ ŽIVOT Jelena Karleuša zbog gušenja završila na Hitnoj
Instagram 

S obzirom na to da će se ovo sada, nažalost, događati češće jer su nam stigle visoke temperature, a s time i sve češći boravak izvan kuće, bitno je znati kako se ponašati ako i do uboda dođe. Osinji otrov može stvoriti otekline i bolove, ali i anafilaktički šok ako ste alergični. Neki od simptoma su svrbež, vrtoglavica, mučnina i povraćanje, bolovi u trbuhu, nizak krvni tlak. Područje uboda isperite sapunom i vodom, stavite led ili hladni oblog na desetak minuta kako bi se smanjila oteklina. Izbjegavajte se češati i dirati ubod kako ne bi došlo do infekcije. Također, nemojte stavljati nikakve pripravke poput ulja, krema, octa, gelova.

Podsjetimo, Jelena je problema sa zdravljem imala 2019. godine, o čemu su pisali srpski mediji. 'Jelenu cijeli život muče migrene pa je mislila da je intenzivna bol koji već dugo osjeća u vratu i donjem dijelu potiljka posljedica toga. Međutim, kada je shvatila da nešto ozbiljno nije u redu s njenom kralježnicom, obratila se liječniku koji je ostao u šoku nakon što je pregledao rendgensku snimku', otkrio je tada izvor blizak pjevačici. 

Izvor je pojasnio i o kakvom je problemu točno riječ. 'Hrskavica između dva vratna pršljena je istrošena i Jelena hitno mora početi s liječenjem, koje je u ovom slučaju izuzetno komplicirano. Liječnici su joj savjetovali da otkaže poslovne obaveze, što je ona odbila. Jelenini prijatelji, kao i suprug Duško i tetka Danijela, nadaju se da neće biti svojeglava i da će slušati savjete liječnika te smanjiti broj nastupa tijekom idućih mjeseci', rekao je tada izvor za srpske medije.