Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TAJNE IZLAZE NA VIDJELO

ŠOKANTNE TVRDNJE 'Janet 37 godina skriva kćer za koju tvrdi da je pobacila'

Autor Iva Markulin
Autor Iva Markulin

Prije 37 godina Janet Jackson je rekla da je izgubila dijete, no već godinama mediji i bivši suprug, otac djeteta, tvrde da je kćer rođena i da Janet skriva istinu

Izvor: Profimedia

Ime Jackson se opet vrti medijima. I to ime Janet Jackson, članice slavne obitelji, i to zato jer njezin bivši suprug tvrdi da 55-godišnjakinja već 37 godina skriva kćer, za koju je tvrdila da ju je izgubila spontanim pobačajem.

Janet Jackson Izvor: Profimedia

Bilo je poznato da je pop zvijezda Janet 1984. godine izgubila bebu, ali, kako tvrdi njezin bivši suprug James DeBarge, to je dijete ipak rođeno. To je tvrdio još prije pet godina u dokumentarnom filmu ' Hip-hop odrastanje'. Inače, mlađa sestra Michaela Jacksona te se godine udala za DeBargea nakon kratke veze, a brak je poništen nakon godinu dana.

Tad se Hollywoodom počelo pričati da je Janet trudna, a potom i da je izgubila bebu. No godinama kasnije američki su se mediji raspisali da to uopće nije bilo točno. Štoviše, mediji, a sad i DeBarge, tvrde da je Janet rodila djevojčicu, ali i da je skriva već 37 godina.

'Dosta mi je skrivanja. Istina se ne govori javno, jer su ljudi kukavice. Želim govoriti o tome, jer netko mora. Janet me tad natjerala da joj povjerujem da je izgubila dijete i godinama sam vjerovao u tu priču. Ali onda sam doznao da to uopće nije istina', rekao je DeBarge, otac Janetina djeteta.

Janet Jackson Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Pjevačica se o ovim tvrdnjama nije oglasila. Nakon braka s DeBargeom, devet je godina bila udata za Renea Elizonda, a 2012. se udala za katarskog poduzetnika Wissema Al Mana. S njime je u svojoj 51. godini rodila sina, a zbog velike ljubavi je prešla na islamsku vjeru. No, ljubav nije potrajala, jer je Janet, kako je tvrdila, u tom braku bila psihički zlostavljana.

Najčitanije

Najnovije