Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Daniela o svom sinu Lovri: 'Svi su tako slatki kad su mali, a onda odrastu'

Prisjetila se sretnih trenutaka iz bazena

 Izvor: Story arhiva

Aaaa, moja beba! Pa to je bilo prije sto godina! Lovro je uživao, ali svima nam je jasno, nije postao drugi Gordan Kožulj. Sad je već velik, pliva i, naravno, ne boji se više fena. Uspjeli smo - rekla nam je kroz smijeh jedna od omiljenih domaćih voditeljica Daniela Trbović kad smo je podsjetili na temu iz prvog broja Storyja u kojem je tada dvogodišnjeg sina Lovru odvela na bazen Mladosti na program ‘bebe ribe’ kako bi naučio plivati. Tada je za Story otkrila kako se njezin mališan pomalo boji fena, ali da uživa u vodi te je stalno pita kada će ponovno ići plivati.

- Vrijeme nije proletjelo, protutnjalo je. Potpuno sam zaboravila tu fazu kad smo bili vezani pupčanom vrpcom i kad je mater bila centar njegova svijeta. Ne bih vraćala vrijeme, ali svi su tako slatki i mili kad su mali, a onda odrastu. Odradili smo zajedno sve uobičajene faze i u nekima sam stvarno i uživala. Neke sam, srećom, preživjela - govori Daniela o Lovri koji danas ima 21 godinu, a otkrila nam je i u kakvog je muškarca odrastao.

 Izvor: Story arhiva

- Nisam slijepa obožavateljica njegova lika i djela, ali solidan je - dobar, topla je i empatična osoba. Naravno, prostora za poboljšanja i napredak ima, ali to više nije u mojoj moći - iskreno će ova Karlovčanka, uvijek britka na jeziku, ali istodobno iskrena i racionalna.

- S obzirom na to da smo samo nas dvoje obitelj, vjerojatno smo zato i bliskiji. Ja sam sve ono što voli i sve što ne voli. Dva u jednoj! Otvoreni smo jedno prema drugome i zna da je mama uvijek tu za njega. Doduše, radujem se vremenu kad ću iščekivati da mi dođe u posjet. A tijekom karantene bila sam sretna što ima svoju sobu. Mamici treba mir - zaključila je.

Povezane vijesti

Magazin

Royals