'SADA JE PRETJERALA' Hana pokazala nove usne nakon estetskog zahvata

Na svom Instagram profilu Hana je objavila nekoliko videosnimaka na kojima pokazuje kako izgleda tretman ubrizgavanja hijaluronskih filera

Instagram

Influencerica Hana Rodić nakon prekida s prvim ‘Gospodinom Savršenim’, Goranom Jurencem živi život punim plućima. Prije nekoliko mjeseci okrenula je novu stranicu života, a ako je vjerovati Instagramu, nikada nije bila sretnija i ispunjenima.

Sada su na red došle i neke fizičke promijene, a sa svojim pratiteljima podijelila je kako se podvrgnula još jednim zahvatom, a rezultatom je i više nego oduševljena.

Privatni album 

Na svom Instagram profilu objavila je nekoliko videosnimaka na kojima pokazuje kako izgleda tretman ubrizgavanja hijaluronskih filera. Ubrzo je pokazala i rezultate, a pratiteljima je otkrila kako će otok uskoro splasnuti pa će, kako kaže, usnice dobiti nešto prirodniji izgled. 

‘Prekrasne su, nema ni jedna modrica. Trenutno su jako natečene i bit će još jedno tri dana. Onda će se to smanjiti i bit će perfektno. Neće biti ovakve’, rekla je Hana u videosnimci.

Privatni album 

I dok neki pratitelji komentiraju kako nikada nije izgledala bolje, drugi pišu da je pretjerala sa zahvatima i uništila svoj prirodni izgled.

‘Sjećam te se iz prve sezone showa ‘Gospodin Savršeni’ i tada nisi imala konkurenciju. Sada izgledaš kao svaka druga koja se uništila estetskim operacijama. Šteta, pretjerala si’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Instagram Hana Rodić

Reality zvijezda i sudionica prve sezone showa 'Gospodin savršeni' prošle je godine vrijedno radila i na vitkoj figuri, a u intervjuu nam je otkrila kako je smršavjela više od deset kilograma. ‘Motiviralo me to što sam se željela bolje osjećati u svojoj koži. Smatram da je to najbolja motivacija koju žena može imati. Živimo u novom, modernom dobu Instagrama, estetski je izgled jako bitan, pogotovo za nekoga tko živi od društvenih mreža. Goran mi je osmislio trening i prehranu. Prvo sam promijenila prehranu, ali željela sam još bolje rezultate pa sam postupno počela trenirati s Goranom', rekla je tada Zagrepčanka.