Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRINE O LINIJI

'IMALA SAM MANJI ZAHVAT' Hana pokazala kako se rješava masnih naslaga

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Reality zvijezda postupno je skinula 10 kilograma, što duguje pravilnoj prehrani i treninzima. No trenutačno je spriječena vježbati pa je pronašla alternativu za oblikovanje tijela

Izvor: Instagram

'Nisam vam rekla, imala sam jedan manji zahvat i trenutačno ne mogu vježbati', požalila se influencerica i reality zvijezda Hana Rodić na Instagramu. Postupno je skinula deset kilograma, a sve je počelo s pravilnom prehranom. Kasnije se bacila na trening, no trenutačno je spriječena vježbati. O detaljima zahvata Hana nije pričala, no napomenula je kako je pronašla alternativu za oblikovanje tijela.

hana rodić Izvor: Instagram

'Krenula sam na body sculpting', otkrila je influencerica i pokazala snimku s tretmana. Inače, body sculpting je kontrolirani postupak smanjenja masti i oblikovanja tijela. To je nekirurški tretman koji uklanja masne naslage iz tijela. Hana je otkrila kako je na tretmanu bila pola sata. Masne naslage se uzimaju s jednog područja te se apliciraju na određeni dio tijela koji se želi oblikovati. Također, 24-godišnjakinja je pokazala kako je to izgledalo dok je bila na tretmanu. 'Osjetila sam to malo jače. Ali za ljepotu se sve može trpjeti', poručila je.

Hana Rodić Izvor: Instagram

Pratitelji Hani često pišu kako je vitka i ima odličnu figuru pa im ponekad dijeli savjete kako raditi na sebi. 'Svatko tko je uporan u svom cilju može izgubiti višak kilograma, najbolja je motivacija pogledati reviju Victoria's Secret... Govorim iz iskustva. Izbacila sam brzu hranu, prestala piti sokove i smanjila unos slatkiša', objasnila je Hana jednom prilikom za Story.

Povezane vijesti

Inače, sličnom tretmanu kao Hana podvrgnula se i influencerica Ella Dvornik. Ona je bila na cool sculptingu, odnosno zahvatu zamrzavanja sala na trbuhu. Ella je otišla na tretman jer se, kaže, nije mogla riješiti sala s trbuha nakon drugog porođaja. Dodala je kako će joj to biti dobra odskočna daska za odlazak u teretanu. Svojim je pratiteljima objasnila kako ju je tijekom tretmana više peckalo nego hladilo, ali nije osjećala nikakvu bol niti joj je stvaralo neugodu. 

Najčitanije

Najnovije