Već i ptice na grani znaju kako su bivša reality zvijezda i influencerica Hana Rodić i njezin bivši partner Goran Jurenec prije otprilike tri mjeseca odlučili staviti točku na svoju trogodišnju vezu. Njihov prekid bio je, u najmanju ruku, buran, a tjednima nakon iznosili su prljav veš na društvenim mrežama. Iako je odlučila više ne komentirati prekid s Goranom, Hana nije rekla 'ne' razgovorima o ljubavi, prekidima i vezama općenito. 

Kada god postavi 'ask' na Instagramu, pitanja o prekidima ljubavnih veza uvijek su prisutna. S obzirom na to da je Hana i sama sve to prošla, poprilično nedavno, ali i javno, vrijedi poslušati svaki njezin savjet. Kako je i sama rekla, primijetila je da je postala ljubavni guru. 'Još uvijek ne gatam. Žao mi je, cure', nasmijala je pratitelje, a onda ipak udijelila savjete djevojkama koje su joj pisale. 

Između ostalog, otkrila je zašto je ostavljala bivše dečke do sada. Bez da išta kaže, zalijepila je citat koji kaže: 'Oprosti, ali ja zaslužujem bolje od tebe. Nadam se da ćeš si naći neku dosadnu poput tebe'. Drugoj je pak otkrila kako najbezbolnije do prekida. 'Hoću ostaviti dečka, a nemam razlog. Samo želim još uživati u životu. Kako', glasilo je pitanje. 'Našla si najgoru moguću osobu za pitati ovo pitanje... evo primjer zašto. Bio je dublji razlog, ali nisam željela svađu pa sam skratila. Bolje je završiti odnos nego raditi gluposti dok si s nekim. Samo otežavate i sebi i drugoj osobi, morate samo znati što želite', objasnila je Hana. 

S druge strane, nakon prekida s Hanom, Goran se vratio staro novoj ljubavi Poljakinji Claudiji Luciji. No, prije nekoliko tjedana pratitelji su primijetili da Goran više ne prati svoju djevojku, ali i da je izbrisao sve zajedničke fotografije s društvenih mreža. Nedavno je Gospodin Savršeni prvi put o svemu progovorio. ‘Molim vas za malo razumijevanja što se moje privatne situacije tiče. Znam da novine svašta pišu, ali izjasnit ću se ovih dana i saznat ćete što se dogodilo', rekao je i dao naslutiti da su on i Claudia uistinu prekinuli.