Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KREĆE RAT? Marina Gagić će prijaviti novu djevojku Darka Lazića

Nedugo nakon prekida, glazbenik je ljubav pronašao u mladoj glazbenici Barbari za koju brojni pratitelji tvrde da je Marinina vjerna kopija

Darko Lazić Izvor: Instagram

Tanka je granica između ljubavi i mržnje! Tako barem kažu, a neke zvijezde svojim ponašanjem i dokazuju. Ovaj put to su potvrdili srpski glazbenik Darko Lazić i njegova, sada već bivša zaručnica Marina Gagić s kojom ima sina Alekseja. Prije nekoliko mjeseci par je prekinuo dugogodišnju vezu jer je mlada crnokosa pokušala razuzdanog pjevača držati na lancu. No, Darko je u intervjuima za srpske medije otkrio kako mu niti jedna žena nikada neće zabraniti momački stil života.

Nedugo nakon prekida, glazbenik je ljubav pronašao u mladoj glazbenici Barbari za koju brojni pratitelji tvrde da je Marinina vjerna kopija. Bliski prijatelji novopečenog para tvrde kako Darko nikada nije bio zaljubljeniji, a šuška se kako su već započeli zajednički život. No, Marina se očito teško nosi s prekidom pa je u nekoliko navrata pričala kako joj Darko šalje poruke te se nada pomirenju.

Izgleda kako do pomirenja ipak neće doći jer je jedan potez Darkovo nove djevojke izazvao potpuni kaos među bivšim partnerima. Naime, Barbara je nedavno navodno izjavila kako ju maleni Aleksej zove ‘mama’ na što je Marina prilično burno reagirala, a u intervjuu za Kurir otkrila je kako će kontaktirati Centar za socijalni rad. ‘Ako je to ona doista izjavila onda će Centar za socijalni rad reagirati. Njezinu izjavu sam vidjela, pitala sam Darka je li to istina, ali on mi ne smije odgovoriti. Mislim da je ovo sramotna izjava i ponovno kažem, prijavit ću ovo Centru jer su ovakve izjave pogubno za dječju psihu’, rekla je Marina za Kurir.

Povezane vijesti

Magazin

Royals