Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko uživa s novom djevojkom, a Marina tvrdi: 'I dalje mi šalje poruke'

Marina Gagić otvoreno progovorila o svom bivšem partneru

Darko Lazić Izvor: Instagram

O prekidu ljubavne veze glazbenika Darka Lazića i njegove bivše zaručnice Marine Gagić tjednima se nagađalo, a po gradskim kuloarima šuškalo se kako glazbenik živi momačkim životom, a često je vrijeme provodio s atraktivnim djevojkama, kako pišu srpski mediji, sumnjivog morala. 

Potom se oglasio i otkrio kako je Marina na sve načine pokušavala ukrotiti 'divlju zvijer' u njemu, no u tome nije uspjela. Vrijeme nije gubio pa je utjehu pronašao u novoj djevojci. Riječ je o atraktivnoj 22-godišnjoj Barbari Bobak koja neodoljivo podsjeća, pišu pratitelji, na Darkovu bivšu partnericu. I dok glazbenik uživa s novom izabranicom, Marina tvrdi kako ju bivši partner još uvijek nije prebolio. 

'Naravno da nije istina da se pokušavam pomiriti s Darkom. Ja sam ta koja je stavila točku na naš odnos. Zašto bih se sada pomirila s njim? Mislim da se on potajno nada pomirenju, ali ništa specijalno ne pokušava. Nije naporan. Šalje mi poruke i to je to. Ja mu želim sve najbolje. On, koliko znam, nema djevojku. Pa ne bi mi slao poruke da ima', rekla je Marina za Kurir i s ovom izjavom zbunila pratitelje koji već tjednima komentiraju kako je Darko procvjetao otkako je u vezi sa spomenutom Barbarom. 

Povezane vijesti

Podsjetimo, Darko je nedavno u intervjuu za Kurir otkrio razloge prekida zaruka. ‘Bit ću iskren, Marina me u nekim trenutcima htjela držati na povodcu, a ja to ne bih dozvolio niti jednoj ženi. Kada to kažem, mislim na neke stvari iz svakodnevnog života. Mi nismo ni prvi, ali bi posljednji kojima se to dogodilo. Znam da se pričalo o našem vjenčanju, svi mi maštamo o lijepom životu, ali nekada se pojave neke druge stvari na putu. Sve je to život i normalno je da se ljudi zasite jedni drugih. I ako ne mogu prijeći preko nekih grešaka, uvijek je bolje da svako krene svojim putem’, rekao je glazbenik.

Magazin

Royals