Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

stvarno je brz

MARININA KOPIJA? Darko Lazić ljubi osam godina mlađu Barbaru

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

ako se još uvijek nije oglašavao i potvrdio priče koje već danima kruže gradskim kuloarima, Darko i Barbara poznaju se već neko vrijeme, a zajedno su nastupali godinama unazad

Izvor: Instagram

On ne gubi vrijeme! Srpski glazbenik Darko Lazić nedavno je otkrio kako je pukla ljubav između njega i zaručnice Marine Gagić, a srpski mediji sada pišu kako je utjehu već našao u novoj djevojci. Riječ je o atraktivnoj 22-godišnjoj Barbari Bobak koja neodoljivo podsjeća, pišu pratitelji, na Darkovu bivšu partnericu. 

Iako se još uvijek nije oglašavao i potvrdio priče koje već danima kruže gradskim kuloarima, Darko i Barbara, prema pisanju Kurira, poznaju se već neko vrijeme, a zajedno su nastupali godinama unazad. Među njima se odmah pojavila jaka kemija, ali u to vrijeme Lazić je ljubio majku svog djeteta pa između njih nije bilo ništa više od samog prijateljstva. 

darko lazić Izvor: Instagram

No, sada je situacija nešto drugačija, a Lazićevi bliski prijatelji otkrili su kako je glazbenik ludo zaljubljen u osam godina mlađu zvijezdu u usponu, a bez nje, kažu, više ne može zamisliti život. 'Darko je lud za Barbarom i svakodnevno se čuju putem videopoziva. On već planira Barbaru pozvati kod sebe u Njemačku kako bi započeli zajednički život s obzirom na to da se ne planira uskoro vratiti u Srbiju', rekao je Darkov bliski prijatelj. Brojni pratitelji odmah su primijetili sličnost između mlade pjevačice i Marine, a neki su otišli korak dalje pa komentirali kako je Barbara prava kopija Darkove bivše ljubavi. 

Povezane vijesti

Podsjetimo, Darko je nedavno u intervjuu za Kurir otkrio razloge prekida zaruka. ‘Bit ću iskren, Marina me u nekim trenutcima htjela držati na povodcu, a ja to ne bih dozvolio niti jednoj ženi. Kada to kažem, mislim na neke stvari iz svakodnevnog života. Mi nismo ni prvi, ali bi posljednji kojima se to dogodilo. Znam da se pričalo o našem vjenčanju, svi mi maštamo o lijepom životu, ali nekada se pojave neke druge stvari na putu. Sve je to život i normalno je da se ljudi zasite jedni drugih. I ako ne mogu prijeći preko nekih grešaka, uvijek je bolje da svako krene svojim putem’, rekao je glazbenik. 

Izbor Urednika

Royals