Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ella je ponosna

SNIMKA SVE GOVORI Pratitelji se pitaju koji jezik priča Balie

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Brojni su pohvalili i njezin naglasak komentirajući kako je sa samo tri godine ‘skinula’ britanski akcent

Izvor: Karmen Poznić

‘Koliko znaš jezika, toliko ljudi vrijediš’, tako barem kaže stara latinska izreka. I doista ima nešto u njoj, a dodatno znanje stranih jezik nas, svakako, obogaćuje i čini uspješnijima. Stručnjaci tvrde kako se jezik najbolje uči još od malih nogu pa sve više roditelja svoje mališane u škole stranih jezika upisuju i prije početka Osnovne škole. Naravno, učenje stranog jezika pozitivno utječe i na djetetov razvoj, podiže samopouzdanje, ali i olakšava učenje.

To jako dobro zna i influencerica Ella Dvornik koja svoju nasljednice od djetinjstva uči dva jezika. Naravno, riječ je o hrvatskom i engleskom jeziku, a trogodišnja Balie Dee ‘rastura’ oba. Za razliku od ostale djece, starija kći Elle i njezinog supruga Charlesa Pearcea ima priliku učiti jezik iz udobnosti svog doma s obzirom na to da joj je materinji jezik majke hrvatski dok je očev engleski.

Izvor: Instagram

Sada je influencerica na društvenim mrežama pokazala kako to zapravo izgleda. Na svom Facebook profilu objavila je videosnimku na kojoj Balie razgovara s mlađom sestrom, jednogodišnjom Lumi Wren, a vjerne obožavatelje oduševilo je kako malena dobro barata s oba jezika. ‘Zašto priča engleski - tata joj je Englez, ali ne brinite špreha ona i po našem. Evo kako se Balie budi’, napisala je Ella.

Povezane vijesti

Brojni su pohvalili i njezin naglasak komentirajući kako je sa samo tri godine ‘skinula’ britanski akcent. ‘Koliko je slatka. Super je što će naučiti dva jezika. Bravo. Neka kaže i na hrvatskom i engleskom da potvrdi situaciju i sestri da do znanja čije je to’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Izbor Urednika

Royals