KAKO JE PLANULA LJUBAV IZMEĐU IVE ŠARIĆ I BRUNA PETKOVIĆA? Manekenki i nogometašu 'presudio' jedan ključan trenutak

Ljubavna priča Ive Šarić i Bruna Petkovića započela je sasvim slučajno.

Instagram

Prije točno dvije godine manekenka, diplomirana ekonomistica i televizijska voditeljica Iva Šarić, vjerojatno nije imala ni u primisli da će joj se za samo nekoliko mjeseci život okrenuti naopačke.

Od razvoda s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom prošlo je tada već dvije godine, a onda je upoznala Brunu Petkovića, nogometaša Dinama i hrvatskog reprezentativca i s njim pronašla novu životnu sreću koja je okrunjena dolaskom na svijet njihovog sinčića Adriana.

Instagram 

No, prije svega, prisjetimo se kako je došlo do njihove ljubavne priče…

Danas 32-godišnja Iva udala se za Jerka Leku 2012. godine, nakon četiri godine veze. Osvojila ga je još 2008. godine, a četiri godine kasnije vjenčali su se u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je tada imala 19, a Leko 32 godine.

Story 

U braku su dobili dva sina, danas osmogodišnjeg Carlosa i šestogodišnjeg Leona. Ipak, 2017. počele su po kuloarima kružiti priče da je njihovoj ljubavi došao kraj, a oni su razlaz javno priznali tek godinu dana kasnije.

'Ljubav je pokretač cijelog planeta i svih ljudi'

Iva Šarić

'O privatnom životu ne volim govoriti u javnosti. Jednostavno se ne osjećam dobro kada s javnošću dijelim intimu, nadam se da me razumijete. Jedino što ću na tu temu sada prvi i zadnji put reći jest da sam slobodna žena. Jerko i ja proveli smo devet zajedničkih godina i imamo dva prekrasna sina te radi njihove privatnosti, zaštite i dobrobiti ne govorimo javno o našim privatnim stvarima', izjavila je Šarić za Story u ožujku 2018. godine.

Tada nam je otkrila da i dalje vjeruje u ljubav, bez obzira na sve što se događalo.

'Ljubav dolazi u više oblika i postoji više vrsta ljubavi. Pa kako onda ne vjerovati u nju?! Ona je pokretač cijelog planeta i svih ljudi', kazala je prelijepa Iva.

Story 

A kako kažu – ako u nešto dovoljno jako vjeruješ, to će se i ostvariti, u njezinom se slučaju pokazalo potpuno istinitim.

Bruno je, naime, gostovao u emisiji ‘Klub 7’ gdje ga je intervjuirala upravo Iva. To nije bio njihov prvi susret, poznavali su se i otprije, ali je njihov odnos dotad bio prijateljski. Kako su oboje u tom trenutku bili slobodni, prepustili su se kemiji i odlučili vidjeti kamo će ih dovesti.

Instagram 

Nakon nešto više od godinu dana doznalo se da je Iva Šarić u vezi s Petkovićem, o čemu je Story ekskluzivno pisao. Par je tada, navodno, već nekoliko mjeseci bio u vezi, a Petković se već bio upoznao s Ivinom obitelji i proveli su dio godišnjeg odmora zajedno na Murteru.

Prije Ive, 26-godišnji Petković je bio u dugogodišnjoj vezi s manekenkom Teom Slavicom, a vezi je došao kraj u listopadu 2019. godine. Tada nam je Slavica rekla da je 'od sada Bruno Petković slobodan dečko'. Nakon što smo je upitali o razlozima prekida, rekla nam je kako ne želi komentirati svoju bivšu vezu, čime nam je potvrdila da je između njih zaista gotovo.

Robert Gašpert 

I zbilja je bilo, jer Petković se uskoro zaljubio u Ivu Šarić. Da su zajedno, javno su prvi put otkrili krajem 2020. godine. Naime, povodom Ivinog 32. rođendana, najuži krug voljenih joj osoba skupio se kako bi proslavio s njom, a među njima je bio i šest godina mlađi nogometaš.

Samo mjesec dana kasnije, krajem siječnja ove godine, Story je ekskluzivno donio vijest o tome da Iva Šarić i Bruno Petković čekaju prvo zajedničko dijete, a maleni Adrian na svijet je stigao početkom travnja.

Iva je rodila u privatnoj zagrebačkoj poliklinici, a po nju i mlađeg bracu stigao je Ivin sin iz prvog braka i novopečeni otac Bruno. Sretna obitelj uživa u zajedničkim trenucima, ali i dalje svoju intimu čuvaju za sebe, i na to imaju potpuno pravo.

Trenutke prelijepe Ive i Brune pogledajte u našoj fotogaleriji: 

Goran Stanzl/PIXSELL, Goran Stanzl/PIXSELL, Emica Elvedji/PIXSELL Iva Šarić i Bruno Petković su zaručeni i imaju sina