USPRKOS KRITIKAMA OPET PROŠETALA CELULIT: Pjevačica ne mari za hejtere i nesavršeno tijelo ponosno pokazuje u bikiniju

Kubansko-američka pjevačica Camila Cabello ponovno je prošetala svoje nesavršenosti, te u minijaturnom bikiniju ponosno istaknula celulit i višak kilograma.

Profimedia

Pjevačica Camila Cabello i njezin dečko Shawn Mendes fotografirani su na plaži u Miamiju gdje su sve oči bile uprte u Camille.

Poznato je da joj se mnogi dive zbog hrabrosti da ukaže na sve svoje mane na svom tijelu, zanemarujući negativne komentare.

Tako je bilo i ovaj put. Naime, Camila je u plavom bikiniju samouvjereno pokazala višak kilograma i celulit, što su paparazzi odmah uhvatili.

U kupaćem kostimu koji je istaknuo njezinu pozadinu vidjelo se da se Camila bori s malim nesavršenostima, odnosno najomraženijim ženskim neprijateljem - celulitom, ali i viškom na trbuhu.

Profimedia 

No, iako se očekivalo da će ove fotografije naići na osudu, bilo je sasvim suprotno. Žene diljem svijeta podržavaju to što mlada pjevačica zna uživati ​​u svom tijelu, sa svim njegovim manama i vrlinama. 

'Prestanite posramljivati tijelo Camile Cabello i pitati se što nije u redu sa Shawnom Mendesom jer izlazi s njom', 'Imati malo viška kilograma je normalno!', 'Tinejdžerice padaju u depresiju kada vide kako slavne osobe izgledaju savršeno. Camila, samo naprijed!', glasili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsjetimo, nedavno se za Camilu nagađalo i da je trudna. Pogođena naslovima i komentarima, Camila se jednom oglasila na svom TikToku rekavši da je samo čovjek i da joj nije važno što tko ima reći o njezinom izgledu.

'Moje tijelo je moj hram i dugo mi je trebalo da ga zavolim', rekla je tada Kamila i zaradila podršku velikog broja pratitelja.

Više Camilinih fotografija s plaže pogledajte u galeriji.

Profimedia Camila Cabello pokazala celulit