JOŠ JE NESTVARNO LIJEPA: Polili su je kiselinom, imala je 400 operacija i skoro umrla, ali blista na crvenom tepihu

Bivša misica Katie Piper koja je, nakon što ju je bivši polio kiselinom, imala 400 operacija, zadivila je svojom pojavom na crvenom tepihu.

Profimedia

Za Katie Piper prije 13 godina saznao je cijeli svijet, ali ne zato što je voditeljica, spisateljica, ali i bivša misica, već zato što ju je bivši polio kiselinom, uništio joj lice i zamalo joj uništio život. Samo dva tjedna prije toga brutalno se iživljavao na njoj, te ju je zlostavljao i silovao gotovo osam sati.

Djevojka koju je nekada krasila nestvarna ljepota suočila se s najvećim životnim izazovom – ili će odustati ili će preživjeti. Srećom, odabrala je drugu opciju i danas je jedna od najinspirativnijih ljudi na svijetu, a njezina priča pomogla je mnogim žrtvama nasilja. Katie je imala prošla kroz 400 operacija i intervencija, a unatoč ožiljcima njena ljepota i dalje ostavlja bez daha.

Instagram 

Nedavno se ponovno suočila sa situacijom zbog koje je mogla izgubiti život, da nije bilo brze reakcije liječnika. Naime, zbog komplikacija s ožiljcima koji su nastali nakon što je polivena kiselinom, a koji su joj trajno oštetili dušnik, bivša misica umalo se ugušila komadićem hrane. Uslijedila je još jedna intervencija nakon koje je javno zahvalila liječnicima na brzoj reakciji i pomoći. Nešto ranije morala je ponovno presaditi kožu na kapak jer se rana otvorila.

Katie je nakon najnovijih zahvata bila aktivna na društvenim mrežama, ali se u javnosti nije pojavljivala. Ovih je dana prvi put prošetala crvenim tepihom nakon posljednjih operacija, a tom je prilikom još jednom dokazala da joj duh nisu slomili, ni njenu veličanstvenu ljepotu uništili ni napad kiselinom, ni brojne operacije, ni ožiljci.

Na događaju u organizaciji 'ITV Palooza' zablistala je u dugoj srebrnoj haljini s jednim golim ramenom, te visokim izrezom koju je kombinirala s elegantnim crnim sandalama na visoku petu. Kosu je odmaknula s lica i podignula, a šminkom je naglasila oči.

Profimedia 

Inače, Katie ožiljci i velike boli koje je pretrpjela nisu spriječile ni da konačno nađe pravu ljubav, pa je tako nedavno proslavila godišnjicu braka sa suprugom Richardom Jamesom Suttonom koji joj je, kako je i sama rekla, vratio osmijeh na lice.

Iako je bila uvjerena da više nikada neće vjerovati nijednom muškarcu nakon onoga što je proživjela, on je u njen život ušao prije devet godina u njezin život i nisu mu smetali ni ožiljci, ni zdravstveni problemi ni nepovjerenje.

'James je bio brbljav, duhovit i gledao me ravno u oči. Nikada nije spomenuo moje opekline, a budući da nije on, nisam ni ja. Nije se ni zagledao u njih, tako da se nisam osjećala loše. Opustio me i učinio da se osjećam samouvjereno', ispričala je Katie jednom prilikom.

Zaručili su se godinu dana kasnije, a vjenčanje je održano na intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo najbliži prijatelji i obitelj.

Instagram 

Danas su ponosni roditelji dviju kćeri, Belle Elizabeth i Penelope Diane, a Katie je svojedobno rekla da će im ispričati cijelu priču kada budu dovoljno odrasle da razumiju.

James je bio uz Katie u svim teškim trenucima, a danas joj je najveća podrška u svemu što radi. Uz njegovu pomoć prevladala je traumu, te depresiju i tjeskobu.

Kako danas izgleda Katie nakon svega što je proživjela, pogledajte u galeriji.

Profimedia, Instagram Katie Piper prošla je 400 operacija nakon što je bivši organizirao napad kiselinom na nju, a od 2015. je u braku i ima dvoje djece