Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POLIO JOJ LICE KISELINOM ZBOG LJUBOMORE: Ona je zbog napada već 400 puta otišla pod nož, on uživa s novom  

Katie Piper bila je na vrhuncu karijere kada ju je, uz pomoć profesionalca, kiselinom polio tadašnji dečko Stefan Sylvestre.

Google-Plus-Cover-Photo-34-1080x608 (2) Izvor: Screenshot YouTube

Katie Piper do prije je nekoliko godine živjela život iz snova. Radila je kao voditeljica i manekenka, zarađivala ogroman novac, bila na vrhuncu karijere... a onda se sve u jednom potezu okrenulo.

Naime, njezin bivši dečko Daniel Lynch u napadu ju je ljubomore 2008. godine polio kiselinom uz pomoć profesionalca Stefana Sylvestrea (koji je izveo sam napad), a samo par tjedana ranije skoro se osam sati nad njome iživljavao i višestruko je silovao. Nakon stravičnog napada, koža joj je lica bila potpuno otopljena, kosti oštećene, na jedno je oko izgubila vid, a povrijeđeni su joj bili i dijelovi ruke.

Katie Piper Izvor: Profimedia

Do današnjeg je dana imala preko 400 operacija, a onda joj se sreća napokon malo osmjehnula. Voditeljica je na radiju i televiziji, influencerica, a o svom je tragičnom iskustvu napisala tri knjige. 2011. je proglašena ženom godine.

I iako je mislila da je ljubav za nju prekrižena i da više nikome neće moći vjerovati, njezino je srce osvojio Richard James Sutton, a vjenčali su se u prosincu 2017. godine. Zajedno su dobili i dvije kćerkice.

No, zdravstveni problemi nikada nisu prestali. Ova je ljepotica nedavno morala otići na transplantaciju kože na desnom kapku, a sada se ponovno borila za život jer se počela gušiti zbog ožiljaka koji su nastala tijekom prethodnih operacija.

Katie Piper Izvor: Instagram

S druge strane, njezin bivši trenutno uživa u slobodi. Pušten je iz zatvora još 2018. godine nakon izdržane kazne od 6 godina, ali je vraćen natrag nakon nasilnog ponašanja i pokušaja krađe automobila.

Pušten je na slobodu prošle godine i sada uživa kraj nove žene DanielleBurke koja mu je zapravo pisala dok je još služio zatvorsku kaznu. Vjenčali su se, a ona je tada pričala da je ne zanima njegova kriminalna prošlost. 

Kako danas izgleda Katie nakon svega što je proživjela, pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals