NOVI STRUK BIVŠE PREDSJEDNICE: Kolinda nikada nije izgledala bolje, a sada je pozirala ispred Rimčeve Nevere

Kolinda Grabar-Kitarović trenutno je u Dubaiju, a već je svoje pratitelje oduševila fotografijama na kojima je još jednom pokazala svoju novu, zavidnu liniju.

Instagram

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović veliku popularnost uživa na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje fotografije sa svojih putovanja kojih je u posljednjih godinu dana poprilično nanizala, ali i fotografije druženja s domaćim i stranim zvijezdama.

Trenutno boravi u Dubaiju, a na Instagramu se pohvalila fotografijama sa sajma Expo. Bivša predsjednica pozirala je ispred Rimčeve Nevere u kariranoj haljini koja je naglasila njezinu odličnu liniju.

Instagram 

'Prekrasna žena', 'Izgledaš sve bolje i bolje', 'Haljina je divna', pisali su joj pratitelji na Instagramu, ali i Twitteru.

Podsjećamo, Kolinda se tijekom 2018. odlučila na liposukcijsku dijetu koja je posebno popularna među našim estradnjacima.

Ona uključuje zdravu prehranu, a isključuje izgladnjivanje i post. Isprobale su je zvijezde poput Suzane Mančić, Nede Ukraden, Halida Bešlića, Jennifer Aniston, Monice Bellucci, Penelope Cruz...

Ova dijeta nema nikakve veze s liposukcijom. Temelji se na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljikohidrata iz prehrane. Preporučuje se izbjegavanje polugotovih, prepakiranih i rafiniranih proizvoda.

Fotografije koje Kolinda objavljuje s putovanja, pogledajte u galeriji.

Instagram Kolinda Grabar- Kitarović