PREMINULA ANJA IZ 'LJUBAV JE NA SELU': Sumnja se na trovanje ugljičnim monoksidom

Policija sumnja da su se Anja Boronjek i Tihomir Kmezić ugušili ugljičnim monoksidom u kući u Novoj Gradiški.

RTL

U obiteljskoj kući u Novoj Gradiški pronađeni su mrtvi Tihomir Kmezić (40) i njegova prijateljica Anja Boronjek (38). Policija sumnja da ih je ugušio ugljični monoksid iz peći na pelet,izvijestila su 24sata. 

Anja je široj javnosti ostala poznata po nastupu u reality showu 'Ljubav je na selu' gdje je zbog farmera Alojza ostavila i tadašnjeg zaručnika, ali je on na kraju ipak nije odabrao.

Anja se toliko bila zaljubila u 'zagorskog Putina', Alojza Kanceljaka da je zbog njega ulazila u sukobe s drugim kandidatkinjama. Jednom prilikom ih je pošteno isprepadala mašući nožem tijekom rasprave, što su mnogi protumačili kao prijetnju.

RTL Screenshot 

Lojzek se Anje pribojavao pa joj je prvo povlađivao i tvrdio da joj uzvraća osjećaje, a onda je prvom prilikom izbacio s farme. Na kraju je pronašao ljubav nakon što su se kamere ugasile, oženio se i dobio djecu.

Nakon završetka showa, Anja i dalje nije odustajala, pa je Alojzu nastavila upućivati pozive. Nije joj se svidjela njegova nova ljubavna veza pa je čak pokušala stupiti u kontakt s parom.

'Slala nam je poruke i zvala nas. Promijenio sam broj telefona da imam svoj mir, ona je sada krenula svojim putem, a mi svojim', rekao je Alojz, poznatiji kao Lojzek u specijalnom izdanju emisije 'Ljubav je na selu', koji je na ljubav s Anjom tada gledao kao na noćnu moru.