'NAJSLAĐA DJEVERUŠICA': Nova fotografija Hane Huljić na dan vjenčanja otkrila je bez koga ne može

Hana Huljić pozirala je sa svojom ljubimicom kujicom Mikom.

Jadran Babić

Iako je 'vjenčanje godine' iza nas, interes javnosti oko detalja s vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić ne jenjava. Dobili smo tako priliku vidjeti fotografije s vjenčanja koje su dijelili uzvanici, ali i njihovu svadbenu tortu, a sad su objavljene još neke fotografije nastale tijekom priprema za vjenčanje. 

Na Instagramu brenda Arileo koji stoji iza Hanine vjenčanice, ali i haljine njene kume i najbolje prijateljice Domenice Žuvele, osvanule su dvije do sad neviđene fotografije mladenke. 

Instagram 

 Na prvoj fotografiji zabilježene su Hana i Domenica već spremljene i uređene u haljinama. 

'U moru ovog ludila samo ljubav ostaje...', stoji na fotografiji. 

Druga fotografija otkriva kako Hana bez svoje ljubimice, kujice Mike, nije mogla ni na dan vjenčanja, a Mika je dobila i prikladnu opravicu. 

'Najslađa djeverušica Mika', piše na fotografiji. 

Instagram 

 Podsjećamo, Hanina vintage vjenčanica privukla je puno komentara, a dizajner Jurica Pirić iz Arilea za Story.hr otkrio je da su oni, ali i Hana oduševljeni finalnim rezultatima. 

'Vjenčanica je napravljena u jednom retro, vintage stilu. Mi smo to uspješno postigli, a to je nešto što Hana voli. Sklona je retro stvarima i na taj način smo razmišljali. Haljina je tipična za pedesete godine, a o ukusima se ne raspravlja. Mene kao dizajnera ne zanima što drugi misle, mene samo zanima Hana, a ona je prezadovoljna, kao i mi', veselo nam je poručio Jurica između ostalog. 

Još fotografija s vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić pogledajte u galeriji: 

Jadran Babić, Instagram Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se 19. veljače 2022. u Splitu