KOMBINACIJA GODINE: Najljepšu haljinu 2021. nosila je žena koju obožavaju mrziti

Meghan Markle vlasnica je haljine godine prema izboru engleskog Muzeja mode Bath.

Profimedia

Crna haljina koju je Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa, nosila prilikom prošlogodišnjeg intervjua s Oprah Winfreyodabrana je za haljinu 2021. godine od strane Modnog muzeja Bath u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Duga Armani haljina s dubokim V-izrezom i apstraktnim motivom bijelog cvijeća dolazi iz kolekcije Giorgia Armanija za proljeće/ljeto 2022., a košta oko 30.000 kuna.

Profimedia 

Na svom Instagram profilu objavili su fotografiju haljine s popratnim tekstom:

'Uzbuđeni smo što možemo objaviti da je haljina @giorgioarmani koju je nosila Meghan, vojvotkinja od Sussexa, za televizijski specijal CBS-a Oprah s Meghan i Harryjem, Ibrahim Kamara i Gareth Wrighton odabrana kao #DressOfTheYear 2021.!' u nastavku objave slijedi: 'Vojvotkinja je nosila dugu, crnu trostruku svilenu Georgette haljinu s dubokim prednjim dijelom, vezom cvijeta lotosa i odgovarajućim remenom iz kolekcije Giorgio Armani za proljeće/ljeto 2022.'

Objavljeno je i da je vojvotkinja odabrala haljinu s dizajnom cvijeta lotosa zbog simboličke povezanosti cvijeta s ponovnim rođenjem, samoregeneracijom i duhovnim prosvjetljenjem te njegove sposobnosti da cvjeta unatoč naizgled izazovnim uvjetima.

Podsjetimo, gostovanje princa Harryja i Meghan Markle kod Oprah Winfrey u ožujku prošle godine mnogi su nazvali intervjuem desetljeća. Nazvan je nazvan 'Oprah With Meghan and Harry: A CBS Primetime Special' a bivši kraljevski par u njemu je otkrio spol drugog djeteta, djevojčice Lilibet.

Meghan Markle intervju kod Oprah  YouTube

Otkrili su i brojne šokantne stvari, kao to da si je Meghan u jednom trenutku htjela oduzeti život zbog raznih pritisaka i komentara te da je palača bila zabrinuta oko toga koliko će biti tamna koža malenog Archieja. Kraljevska obitelj opovrgnula je takve tvrdnje, a intervju je probudio loše odnose između odbjeglog para i ostatka obitelji.

Više fotografija modno nepogrešive Meghan Markle pogledajte u galeriji.

Profimedia Modne kombinacije Meghan Markle