'NIŠTA NE MOŽEŠ, TI SI BOGALJ': Teško bolesnu glumicu bivši davio i tresao, morala intervenirati policija

Bivši dečko napao je Selmu Blair.

Profimedia

Glumica Selma Blair zatražila je zabranu prilaska za svog bivšeg dečka Ronalda Carlsona jer tvrdi da ju je fizički napao prošli mjesec u njihovom domu u Los Angelesu.

Blair tvrdi da se incident dogodio 22. veljače te da je nakon toga prekinula njihovu dugogodišnju vezu. Rekla je da je Carlson nasrnuo na nju, skočio na nju i počeo je daviti.

 U sudskim dokumentima, koje je nabavio TMZ, navedeno je da ju je Carlson 'davio, stiskao za grlo, te joj agresivno tresao glavu i ramena' dok je ležala na kauču.

Selma Blair, koja inače boluje od multiple skleroze, navela je da je pritom urlao na nju govoreći: 'Ne možeš ništa, ne možeš voljeti nikog, je**no si beskorisna, ti si bogalj'.

Navela je da je u jednom trenu izgubila svijest jer nije mogla disati jer joj je on dlanovima prekrio usta i nos. Kad je policija stigla u njen stan, glumici je iz nosa počela teći krv.

Profimedia 

 Carlson je tada uhićen zbog obiteljskog nasilja te je dobio zabranu prilaska glumici u trajanju od pet dana, a ona je sudskim putem isposlovala da se ta privremena zabrana produži.

Carlson, koji tvrdi da je nije napao te da joj je krv iz nosa počela teći i prije njihove svađe, zauzvrat je zatražio da se Selmi zabrani prilazak njemu.

Instagram 

 On tvrdi da ga je glumica pozvala da sjedne s njom kad je stigao u njen stan, a kad je odbio, navodno je postala 'ljutita i svadljiva', te je njegovu kći nazvala 'je**nom luzericom'. Također tvrdi da ga je udarila u oko te da ga je izgrebala noktima po nosu, očima i obrazima. Tvrdi da je nije napao već da je samo djelovao u samobrani.

Podsjećamo, glumica Selma Blair je krajem 2018. otkrila da boluje od multiple skleroze, a o svom stanju je fanove redovito obavještavala putem društvenih mreža.