Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glumica o teškoj bolesti: 'Imam osjećaj da se raspadam'

Autor M.A.
Autor M.A.

Otkrila kroz kakav pakao prolazi

Izvor: Profimedia

Život s teškom bolešću multiple skleroze nije lagan nikome pa ni 47-godišnjoj američkoj glumici Selmi Blair, koja se s njom bori posljednjih godinu dana. Iako je na 91. po redu ceremoniji zasjala na crvenom tepihu, ovogodišnju dodjelu Oscara pratila je u bolovima o čemu je iskreno progovorila u emotivnoj objavi na društvenim mrežama objasnivši da je bolest toliko uznapredovala da ima osjećaj kao da se raspada.

'Osjećam se bolesno. Evo što se događa. Nema blještavila ni glamura, noći su duge. Gotovo svaka noć. Mišići na vratu i licu mi se grče ili se tako stisnu da ne mogu pronaći način da ih rastegnem. Povrh svega imam i želučanih problema', napisala je glumica pa potom zahvalila svom sedmogodišnjem sinčiću Arthuru na pomoći. 'Snažna sam poput prosječnog medvjeda. Kao samohrana majka sam usamljena, ranjiva i preplašena. Osjećam se kao da se raspadam. Tako se osjećam u ranim jutarnjim satima. Ne znam više što da napravim, a željela bih mnogo više. Želim se oporaviti, a uopće ne znam što to znači', požalila se Selma uz fotografiju koja najbolje prikazuje koliki danak je na njoj uzela multipla skleroza.

'Rekli su mi da pravim planove za svoju smrt. Prenijela sam to svom sinu koji je kazao kako želi da me kremiraju. Dobila sam više kemoterapije nego pacijenti koji imaju tumor, a matične stanice su pomogle da mogu živjeti s tolikom količinom kemoterapije', pojasnila je za kraj. Podsjetimo, glumica je svojedobno priznala da je godinama imala simptome zloćudne bolesti, no nije ih shvaćala ozbiljno sve dok jednom prilikom nije pala pred prijateljem koji ju je natjerao da ode na pregled. 'Mislila sam da je riječ o uklještenju živca, no ispostavilo se da od ove bolesti vjerojatno bolujem najmanje 15 godina', napisala je tada na Instagramu.

Tagovi

loader