TKO JE TAJNOVITA PRATNJA? Nina Badrić uživa na Maldivima, pohvalila se impresivnim gubitkom kilograma

Nina Badrić je na svoj Instagram profilu objavila fotografije s odmora na Maldivima, no nije poznato tko stoji iza objektiva.

Instagram

Pjevačica Nina Badrić (49) trenutno odmara na Maldivima, a svojim pratiteljima pokazala je kako uživa i odmara. Čarobni prizori Maldiva, ostavljaju bez teksta.

Veliku pažnju privukla je fotografija lijepe pjevačice u crnom badiću s dubokim dekolteom, a njezin opis nasmijao je pratitelje koji su ujedno hvalili njezin besprijekoran izgled.

'Putovanja su kao brak. Misliš da ti imaš kontrolu', stoji u opisu, no za sada nije poznato s kime uživa na ovoj čarobnoj lokaciji. 

'Bože ova žena što starija sve bolja i ljepša…', 'Bomba! Pa ovo je što gledam 'ubojito'', 'Zgodna i lijepa žena.. uživaj Nina', 'Divna si Nina', 'Ljepotica moja Nina. Obožavam tu tvoju pozitivu i tu dobrotu koju imaš u sebi i to te najviše krasi kao osobu. Neka ti bude lijepo Čuvaj se.', 'Divna', 'Wow kakva fotka Nina, toliko sexy, a decentno', 'Bravo Nina! Prekrasna žena!', 'Oličje ženstvenosti i prave prirodne ljepote. Uživaj kraljice!!', samo su neki od komentara. 

Više fotografija Nine Badrić pogledajte u našoj galeriji.  

Instagram Nina Badrić s godinama izgleda sve ljepše.