Brend Story slavi velikih 20 godina s Vama.


Brend koji je obilježio domaću scenu, tijekom svih ovih godina je donio brojne priče - od lijepih preko tužnih do skandaloznih, a svojim je vjernim čitateljima donosio i razne ekskluzive.

'Ljubit ću te i poštovati u sve dane života svoga. Obećajem ti vjernost u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti', riječi su kojim su se Nina Badrić i Bernard Krasnić zavjetovali na vječnu ljubav okrunivši brakom vezu koja je počela 2003. godine.

Svoje ‘da’ izrekli su 2006. u zagrebačkoj crkvi Majke Presvete Djevice Remetske uz prisutnost kumova Kristine Renić i Antonija Franje, a obred je služio velečasni Vjenceslav Mihetec. I to pet dana prije nego što su planirali. Do promjene plana, naime, došlo je zbog tada novih crkvenih zakona koji brane vjenčanja na otvorenom pa je vlč. Mihetec uspio pronaći termin i vjenčao ih tog ponedjeljka u 16 sati.

Pjevačica je do crkve stigla u dugoj bijeloj haljini Roberta Cavallija koju je odabrala i kupila u Rimu, a pred oltarom ju je čekao mladoženja u elegantnom odijelu Dolce&Gabbana, također bijele boje. Zbog novog termina Nina čak nije stigla posjetiti frizera, u ruci je imala probni buketić cvijeća Saše Šekoranje, a jedino je uspjela dobiti svojeg vizažista Sašu Jokovića.

Samo za nju Saša je 'izmislio' termin, ali kako čak ni on nije znao da je šminka za pravo vjenčanje, na rastanku joj je značajno dobacio da se nada kako će prije prave ceremonije imati dovoljno vremena da make-up napravi u miru. Ipak, kada se mladenka pojavila u crkvi, koja je tog trenutka bila posve prazna, svojeg dragog uspjela je ostaviti bez daha. 

Nina Badrić vjenčala se 2006. godine za Bernarda Kranića
Story arhiva 

'Nikada prije nisam od njega uhvatila takav pogled. Samo me bez riječi stisnuo za ruku', priznala je Nina nakon crkvene ceremonije vjenčanja koja je svojem prezimenu Badrić dodala suprugovo Krasnić. Zajedno s kumovima, Nina i Bernard uputili su se na ručak u restoran - koji je bio u vlasništvu obitelji Krasnić.

Njihove fotografije tada je ekskluzivno objavio Story.

Nina Badrić vjenčala se 2008. godine za Bernarda Kranića
Story arhiva 

Tjedan dana nakon obavljene ceremonije došao je dan za vjenčani party na poznatoj istarskoj stanciji Meneghetti u blizini Bala. Ljubavni par je pozvao čak 180 gostiju. Kada se Nina pojavila u predvorju kuće, njezina je pojava izazvala gromoglasan pljesak. U vjenčanici, istoj onoj koju je nosila i na bračnoj ceremoniji.

Zabava je mogla početi tek kada je velečasni blagoslovio sve uzvanike. Uz stihove pjesme Steveja Wondera 'For Your Love' Nina i Bernard prvim plesom pozvali su svoje uzvanike na zabavu, a potom im se pridružili za švedskim stolom na kojem nije nedostajalo delicija: od istarskih specijaliteta, preko sushija, kobasica od jelena, guščje paštete, koktela od škampi i kavijara, Jakobovih kapica s dinjom i bosiljkom, rižota, fuža s tartufima od telećih medaljona sa sušenim vrganjima…

Bernardov kum i prijatelj iz djetinjstva Antonio Franja održao je kratki govor, a pridružila mu se i Ninina kuma Kristina Renić koja s Ninom njeguje posebno prijateljstvo. 

Pjevačica Vanna stigla je u plavoj Bossovoj haljini i zaradila brojne komplimente za izgled, a sa suprugom Andrijom odlučila se zabavljati u društvu Ivane Banfić čiju je besprijekornu liniju i tamnu put isticala mala siva koktel-haljina. Na imanju su se zabavljale i bivše divasice Marija i Ivana Husar.

Do ranih jutarnjih sati orili su se smijeh i glazba, a gotovo svi gosti na rastanku su svojim domaćinima još jednom poželjeli sreću u braku uz napomenu da im je party uistinu bio jedan od najluđih i najljepših na kojem su bili.

Zaruke

Nina Badrić vjenčala se 2008. godine za Bernarda Kranića
Story arhiva 


'Istina, upoznala sam osobu u kojoj sam prepoznala divan karakter i koja bi mi, osjećam, mogla postati ono što sam oduvijek priželjkivala', iskreno je priznala Nina. Mladenci su se zaručili u Dubrovniku.

'Da, bio je to najromantičniji trenutak u mojem životu. Dogodilo se to u Dubrovniku. I to mi je bilo veliko iznenađenje. Sjedili smo u restoranu Nautika. Bilo je vruće, puhao je topli vjetar i u zraku se osjećalo neπto posebno. Bernard se, naravno, počeo šaliti. Pitao me jesam li promijenila lak za nokte, a kad sam mu pokazala ruku, izvadio je kutijicu u kojoj je blistao prsten. Ostala sam bez teksta!', rekla je te su upravo od tog trenutka počeli maštati o svom sretnom danu.

Nakon zaruka par je ubrzo započeo i zajednički život u Nininom stanu u zagrebačkim Gračanima, a sve se dogodilo bez prethodnog dogovora. Isprva su se tu našle samo četkice za zube. U spomen na te prve dane zajedničkog života par se odlučio za originalne pozivnice za vjenčanje – dvije četkice za zube uz napomenu svim uzvanicima da je obavezan dress code – blistav osmijeh.

Razvod braka

Nina Badrić vjenčala se 2008. godine za Bernarda Kranića
Story arhiva 

'Što Bog združi, čovjek neka ne rastavi'. Rečenica je o čijoj težini ne mislimo kada sklapamo brak pred Bogom. Ipak, i za to postoji rješenje tzv. crkevni razvod ili točnije crkveno poništenje braka. Postupak je dugotrajan i mučan, često neuspješan, ali Nina Badrić bila je ustrajna u realizaciji crkvenog poništenja braka.

Nakon procesa koji je trajao četiri godine, a koji je ona pokrenula, dobila je crkveno poništenje braka s bivšim suprugom. Postupak nije komentirala. Opravdano, zato što po kanonskom pravu svi detalji iz procesa ostaju tajni deset godina nakon procesa.

Ostale fotografije s vjenčanja Nine Badrić pogledajte u galeriji. 

Story arhiva, Story Nina Badrić vjenčala se 2008. godine za Bernarda Krasnića