'SORRY, ALI SESTRA TI JE MRAK': Nives Celzijus pokazala atraktivnu Mateu, pratitelji jedva primijetili razliku

Storyjeva kolumnistica, Nives Celzijus objavila je fotografiju na kojoj pozira sa sestrom Mateom Zeljković sa kojom ima vrlo blizak odnos.

Instagram

Storyjeva kolumnistica, Nives Celzijus objavila je fotografiju na kojoj pozira sa sestrom Mateom Zeljković sa kojom ima vrlo blizak odnos.

Nives je također otkrila da ih je fotografirao njihov tata i ispod fotografije napisala: 'Kaže nam tata, najbolje fotke ikad! Naravno on je fotograf pa vas molimo da pokažete oduševljenje u komentarima'.

Matea jako nalikuje na stariju sestru i također se može pohvaliti atraktivnim izgledom. Geni su, izgleda, čudo.

Podsjetimo, Nives se nedavno prisjetila kako je izgledao njezin uspon na estradnoj sceni te tko joj je pružio najveću podršku u najtežim, ali i najsretnijim trenucima.

'Sjećam se prvog susreta sa Storyjem. Čitala sam zadivljeno o domaćim zvijezdama i pomislila - jednog ću dana i ja biti dio toga zvjezdanog tjednika. Biti u Storyju podrazumijevalo je apsolutni zvjezdani status. Tadašnji suradnik rekao mi je da nikad neću doći u Story, da nisam taj kapacitet. Pitam se čita li danas moje kolumne.'

'Story je svjedočio ljubavnim uspjesima, zavjetima, produktima i brojnim životnim radostima koje su me čekale na putu. Bio je i bezuvjetna podrška u najtežim trenucima, primjerice, kada sam progovorila o psihičkom zlostavljanju u djetinjstvu koje ostavlja trajni ožiljak, koliko god ga njegovali i maskirali. Bila je to ispovijest koja me koštala tužbe za klevetu i uvredu. Mnoge su se redakcije bez razmišljanja oportunistički priklonile strani koja im je stvarala bolju priču', iskrena je bila Nives.

U galeriji pogledajte više fotografija Nives Celzijus.

Dusko Jaramaz/PIXSELL, Milan Sabic/PIXSELL Nives Celzijus