Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RIJETKO IH VIĐAMO: Ovako izgledaju jednako lijepe, ali manje poznate sestre slavnih Hrvatica

Mnoge slavne Hrvatice imaju sestre koje nemamo priliku često vidjeti u javnosti.

Marijana Batinić i Karla Batinić Izvor: Instagram

Severina o svoje dvije sestre rijetko govori, ali brojne druge slavne Hrvatice poput Nine Badrić, Marijane Batinić ili Nives Celzijus rado objavljuju fotografije sa svojim jednako zgodnim, ali manje poznatim sestrama.

Nina Badrić

Nina Badrić i Sunčica Badrić Izvor: Instagram

Nina je sa svojom sestrom Sunčicom ranije i poslovno surađivala, sestra joj je bila menadžerica, a i danas ne skriva koliko su povezane, te sestri posvećuje emotivne objave na društvenim mrežama. Sunčica se i sama nekad okušala u glazbenim vodama, ali se kasnije povukla sa scene i posvetila obiteljskom životu.

Marijana Batinić

Marijana Batinić i Karla Batinić Izvor: Instagram

Lijepa voditeljica na Instagramu često objavljuje fotografije sa sestrom Karlom, a njeni su pratitelji složni u tvrdnjama da si njih dvije nalikuju kao jaje jajetu.

'Sestra ti može biti užasno naporna, mrzovoljna i iritantna, nemoguće dosadna i proračunata, a može biti preslatka, smiješna i divna, nježna, draga i najdraža... Ovisno o tvom raspoloženju', napisala je jednom prilikom Marijana na društvenim mrežama, no dodala je: 'Ali kad zagusti, uvijek je tu'.

Nives Celzijus

Nives Celzijus i Matea Zeljković Izvor: Instagram

Matea Zeljković, ništa manje atraktivna sestra Nives Celzijus, privlači pozornost na svakoj zajedničkoj fotografiji koju Nives objavi.

'Je li i vama sestra i najbolja prijateljica?', pitala je Nives uz jednu fotografiju i tako svima dala do znanja koliko je bliska sa sestrom.

Antonija Blaće

Antonija Blaće i Branka Blaće Izvor: Instagram

Mnogi ne znaju da popularna voditeljica Antonija Blaće ima osam godina mlađu sestru Branku koja se, izgleda, baš ne voli eksponirati pa je nemamo često priliku vidjeti u javnosti.

Neda Parmać

Neda Parmać i Sanja Parmać Izvor: Instagram

Neda sa svojom starijom sestrom Sanjom surađuje i poslovno, te one zajedno pjevaju u triju Gelato Sisters.

Lidija Bačić

Lidija Bačić i Dora Bačić Izvor: Instagram

Atraktivna Lidija ima ništa manje atraktivnu sestru Doru, a zajedničke fotografije (ako ste uopće sumnjali) izazivaju nesvjesticu kod brojnih Lidijinih fanova. Inače, i zgodna Dora se ranije okušala u pjevačkoj karijeri, no nije se pokazala tako uspješnom kao Lidija.

Ivana Lovrić

Ivana Lovrić Izvor: Instagram

Fotografijama s prelijepom sestrom svoje je fanove izludjela i Ivana Lovrić, pjevačica Colonije. Fotografija u identičnim haljinama na kojoj sestre izgledaju kao blizanke osigurala im je lavinu komplimenata na društvenim mrežama.

Renata Sopek

Renata Sopek i Sanda Sopek Izvor: Instagram

Fitness trenerica Renata ima mlađu sestru Sandu koja je vizažistica.

Nataša Janjić

Nataša Janjić i Tamara Janjić Izvor: Petar Galebov/Pixsell

Lijepa glumica sa svojom se sestrom Tamarom prije nekoliko godina pojavila na jednom modnom događaju gdje su obje privlačile pozornost.

Katarina Baban

Lucija Baban Izvor: Instagram

Glumica i dizajnerica Katarina Baban ima mlađu sestru Luciju koja široj javnosti nije toliko poznata, ali je zato na Instagramu gdje se predstavlja kao fitness trenerica prati preko 100 tisuća ljudi.

Magazin

Royals