Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'OVO JE GORE OD NJEGOVE KARIJERE FOTOGRAFA': Sinu Victorije i Davida Beckhama smije se cijeli internet nakon ove blamaže

Brooklyn, sin Victorije i Davida Beckhama pošteno se osramotio u jednoj kulinarskoj emisiji.

Brooklyn Beckham, Victoria Beckham, David Beckham Izvor: Profimedia

Brooklyn Beckham, sin bivše spajsice Victorije i nogometaša Davida Beckhama, nedavno se pojavio u jednom kulinarskom showu i prilično se osramotio.

Dok je gostovao u popularnoj emisiji Today Show demonstrirao je svoje kulinarske 'sposobnosti'. Naime, cijela je drama nastala nakon njegova prijedloga o 'savršenom doručku', kao i objašnjenja da se tijekom karantene zainteresirao za kuhanje, te da bi se time mogao baviti profesionalno.

'Vrlo sam zainteresiran za kuhanje prvi put u životu. Tijekom karantene sam sve pripremao, a sad ću vas iznenaditi engleskim doručkom', rekao je Beckhamov sin, a onda je umjesto kulinarskog remekdjela pripremio običan sendvič.

Čim je emisija završila, korisnici društvenih mreža počeli su ismijavati njegove kulinarske vještine.

'Ovo je bilo bolno za gledati', 'Jadni Brooklyn, samo se osramotio', 'Nadam se da naručuje iz restorana jer će umrijeti od gladi', 'Ovo je gore od njegove karijere fotografa', samo su neki od komentara.

Neki su pisali kako se nadaju da će barem jedna od njegove dvije karijere - fotograf ili kuhar - biti isplativa.

Podsjetimo, Brooklyn, koji bi se trebao uskoro vjenčati, kako je i sam rekao, godinama se 'tražio', naposlijetku shvativši da je fotografija njegova strast, međutim, ali mnogima se nisu svidjeli njegovi radovi i pristup ovom poslu, te su se tako mogli pročitati komentari da 'biti fotograf nije samo klik na gumb', kao i da se ne može nazvati fotografom ako umjesto njega radi cijeli tim koji postavlja svjetla, obrađuje fotografije i slično.

Kako se Brooklynova majka Victoria mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji. 

Magazin

Royals