Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ENIS BEŠLAGIĆ KOLEGI POSVETIO TUŽAN OPROŠTAJ: Preminuo glumac Marko Živić iz filma Montevideo, Bog te video

Srpski glumac Marko Živić preminuo je danas u 49. godini života nakon teške bitke sa koronavirusom.

Marko Živić Izvor: YouTube

Nakon duge borbe s koronavirusom preminuo je srpski glumac Marko Živić, hrvatskoj publici najpoznatiji po ulozi u filmovima Montevideo, Bog te video i Čitulja za Eskobara. Imao je 48 godina.

Marko Živić posljednje je dane proveo u bolnici, na respiratoru, a ovo je bio drugi put da je hospitaliziran zbog koronavirusa.

Kad je prvi put primljen, stanje mu se stabiliziralo, pa je pušten na kućno liječenje, no simptomi su mu se naglo pogoršali. Drugi put je, nažalost, izgubio bitku.

Imao je obostranu upalu pluća, a stanje mu je zakomplicirala i bakterija digestivnog trakta, posebice zato što je prije nekoliko godina operirao rak jednjaka i želuca.

Od njega se putem društvenih mreža oprostio i glumac Enis Bešlagić koji mu je posvetio emotivnu objavu.

'Nisam više pametan što da napišem. U ovom svijetu upoznajem toliko dragih i divnih ljudi, koji jednostavno nestaju. U ovim vremenima, kada se mržnja ponovo budi, nestaju oni dobri. S tobom je nestao još jedan osmijeh, moj dobri brate Marko. Prokleta korona! tuga', napisao je Enis. 

Marko Živić rođen je u Kruševcu. Završio je Akademiju primijenjenih umjetnosti u Novom Sadu, a veliku popularnost stekao je i u kazalištu i na filmu. Bio je stalni glumac u Pozorištu na Terazijama i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta. Marko je osvojio mnoge nagrade, a posljednjih se godina bavio i humanitarnim radom.

Magazin

Royals