Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO IZGLEDAJU SEVERININE SESTRE O KOJIMA RIJETKO PRIČA? Jedna ne želi čuti za nju, i to zbog Igora

Autor Valentina Boltiš

Severina ima dvije starije sestre o kojima ne priča.

 Severina nikada nije skrivala bliskost s majkom Anom. Izvor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Severina (49) često hvali svoju nećakinju Miju Popović pa su mnogi uvjereni da ima tek jednu sestru, no istina je da se s drugom ne slaže dobro.

'Mila moja, mamice moja, toliko sam sretna zbog tebe i hvala što si nam donijela sreću i blagoslov, koji se zove Adrian. Uz njega i Ivana, tvoja najveća želja se ostvarila… a i naša… neka se ostvare i sve ostale. Volim te i ljubim beskrajno! Rođendanko moj', posvetila je u utorak pjevačica objavu Miji i to nije bio prvi put. 

Ona je kći njezine starije sestre Marijane Vučković-Popović, koja je novinarka i živi u Beogradu te je Severina s njom u odličnim odnosima. No druga starija sestra Zdenka Vučković Žunić, koja živi u Turnju kraj Zadra, odrekla se pjevačice nakon što se ona udala za srpskog sportskog menadžera Igora Kojića.

 Marijana Vučković-Popović Izvor: Nino Strmotic/PIXSELL

'Ne podržavamo sve ovo, Srbi su protiv nas vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sad vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njezin život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njezino zdravlje i sreću', rekla je svojedobno Zdenka, kako su prenijeli domaći mediji. 

Napisala je i da joj duša jeca i plače. 'Lipo nam je pokojna nona govorila: ‘Ne viruj Srbima ni kad ti slatke darove nose’', istaknula je 2015. Navodno je Zdenka u boljim odnosima s Marijanom nego sa Severinom, ali nije htjela o tome pričati. 

 Zdenka Popović Žunić Izvor: Vanja Zubcic/Pixsell

'Njih dvije se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više', rekao je Zdenkin muž tada. Kako su prenosili mediji 2015., sestre su se posvađale oko zemljišta u Splitu, na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pjevačica sestrama rekla da je to ne zanima.

Pjevačica se pokušala pomiriti sa Zdenkom i pozvala ju na vjenčanje s Igorom, ali ona nije htjela doći. 

Inače, Severina i njezine sestre su rano izgubile oca Severa Vučkovića, a njihova majka Ana je je jednom rekla da je upravo pjevačica naslijedila njegov karakter i izgled. Pjevačica je nerijetko spominjala mamu i posvećivala joj objave na Instagramu. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image