Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIVŠU OSTAVIO IZA SEBE: Nedavno su tvrdili da nisu obnovili ljubav, ali posljednja fotografija govori suprotno

Hana Rodić i Goran Jurenec ponovno su se počeli viđati prošlog mjeseca, a iako su tvrdili da je riječ o prijateljstvu, više im nitko ne vjeruje.

Hana Rodić i Goran Jurenec Izvor: Privatni album

Ljubavna priča Hane Rodić i Gorana Jureneca prošlog je mjeseca ponovno uzburkala domaću javnost. Naime, bivši par uslikali su zajedno u šetnji Samoborom, a prvi je saznao Story.

'Evo da vam napokon objasnim... nismo zajedno. Družimo se, slažemo se, trenutno smo u jako dobrim odnosima i dosta vremena provodimo skupa. Shvatili smo da smo pogriješili kako smo nastupali u javnosti i da smo imali puno lijepih trenutaka i često ih se sjećamo', napisala je tada Hana o svome odnosu s Goranom na Instagramu.

Hana Rodić i Goran Jurenec Izvor: privatna arhiva

Ali, kako je vrijeme prolazilo, njihov je odnos prestao izgledati samo prijateljski. 23-godišnja Hana i 40-godišnji Goran sve su češće zajedno, Hana je bila u Berlinu, a već smo na Instagramu mogli vidjeti nove zajedničke fotografije i snimke.

A u trenutku kada je Hana na Instagram Storyju podijelila zagrljeni selfie s Goranom, Goranova je bivša djevojka Claudia Poch na svom profilu objavila fotografiju šalicu ledene kave u kojoj je uživala sama.

Inače, Hana nedavno nije mogla ne prokomentirati Goranovu bivšu djevojku radi koje ju je ostavio te je ujedno i naglasila kako nije sve baš onako kako se na prvi pogled čini.

Hana Rodić i Goran Jurenec Izvor: Instagram

'Ne znate kroz što sam prolazila izvan Instagrama i onoga što stavljam ovdje... puno toga se dogodilo. No, za sada ne želim ništa iznositi i ona (svi znamo tko mi se može zahvaliti na tome). Nisam ja ta koja je nju uhodila tri godine i bila opsjednuta njezinim životom (bolje da ne znate)', progovorila je Hana o Claudiji. Teško je ne primijetiti sličnost između ove dvije ljepotice, a izgleda da Goran itekako ima svoj tip.

Fotke novog-starog para, pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals