Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HANA SE OBRUŠILA NA GORANOVU BIVŠU: 'Uhodila me tri godine, bolje da ne znate što mi je sve radila'

Hana Rodić nije mogla šutjeti ne prokomentirati i na Goranovu bivšu djevojku radi koje ju je ostavio te je naglasila kako sve nije baš onako kako se na prvi pogled čini.

Hana Rodić, Claudia Lucia Izvor: Instagram

Ljubavna priča HaneRodić i GoranaJureneca ne prestaje, a počela je davno kada je nju odabrao kao svoju 'Gospođu Savršenu' umjesto Ive Runjanin u reality showu 'Gospodin Savršeni'.

Ukratko da utvrdite 'gradivo', onda su neko vrijeme bili skupa da bi prekinuli i da bi Goran prohodao sa djevojkom jako sličnom Hani. Nedavno je Goran prekinuo s dotičnom Claudijom, a Hana i Goran se ponovno druže, prvi je saznao Story.

hana rodic i goran jurenec Izvor: privatna arhiva

Prije koji dan nam je i odgovorila na bitno pitanje - jesu li ona i Goran opet skupa, a 23-godišnjakinja se sada odlučila i na obraćanje svojim Instragram pratiteljima kojima više ništa nije jasno.

'Evo da vam napokon objasnim... nismo zajedno. Družimo se, slažemo se, trenutno smo u jako dobrim odnosima i dosta vremena provodimo skupa. Shvatili smo da smo pogriješili kako smo nastupali u javnosti i da smo imali puno lijepih trenutaka i često ih se sjećamo', napisala je Hana o svome odnosu s Goranom.

Instagram Hane Rodic Izvor: Instagram

Najavila je i kako nakon Berlina ne namjerava mirovati.

'Došla sam se vidjeti s ljudima koje znam ovdje. Također, Goran mi je čuvao stvari koje nisam uzela', navela je Hana i poručila kako je sada Goran dobar.

goran jurenec i claudia lucia Izvor: Instagram

Hana nije mogla šutjeti ne prokomentirati i na Goranovu bivšu djevojku radi koje ju je ostavio te je naglasila kako sve nije baš onako kako se na prvi pogled čini.

'Ne znate kroz što sam prolazila izvan Instagrama i onoga što stavljam ovdje... puno toga se dogodilo. No, za sada ne želim ništa iznositi i ona (svi znamo tko mi se može zahvaliti na tome). Nisam ja ta koja je nju uhodila tri godine i bila opsjednuta njezinim životom (bolje da ne znate)', progovorila je Hana o Claudiji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals