'IZVAN UREDA S...': Blanka Vlašić se oglasila nakon dužeg vremena na Instagramu i otkrila s kime provodi vrijeme

Blanka Vlašić na svom je Instagram profilu objavila fotografiju sa svojim ljubimcem, kujicom Rozom.

Instagram

Jedna od najuspješnijih domaćih atletičarki svih vremena, Blanka Vlašić, početkom je prošle godine objavila kako se povlači u mirovinu zbog ozljede koju je zadobila na Olimpijskim igrama.

Na Instagramu je prati gotovo 50 tisuća obožavatelja koji vjerno čekaju njezine objave, iako se u posljednje vrijeme mnogo više pisalo o njezinom bratu, Nikoli Vlašiću, domaćem nogometnom reprezentativcu koji se u svibnju prošle godine oženio sa svojom dugogodišnjom djevojkom Anom u crkvi Sv. Lovre u Splitu. Uz to, tijekom europskog prvenstva krajem lipnja, prije utakmice protiv Španjolske, postao je otac sina Noe.

Privatni album 

Blanka je upisala Katolički bogoslovni fakultetu, a studenom je prošle godine poslala ambasadorica školskog sporta Hrvatskog školskog sportskog saveza. Uz to, uživa u putovanjima i treninzima, a na Instagramu se sada uz album fotografija prisjetila svojih prvih Olimpijskih igara u Sidneyu kada je imala samo 16 godina.

Također, na fotografiji ranije, otkrila je u čijem društvu voli provoditi svoje vrijeme. Riječ je o njezinoj mezimici Rozi koju je udomila prije tri godine.

'Izvan ureda s mojom najdražom djevojkom', napisala je Blanka u opisu fotografije.