MARKO CIBOCI KRIJE 'POSEBNU OSOBU', A NAKON NOVE OBJAVE PRATITELJI GA HVALE: 'Tajna je u malim stvarima'

Marko Ciboci je objavio nekoliko fotografija uz posebnu poruku.

Instagram

Marko Ciboci (40), koji slovi za najstrožeg člana žirija showa 'Ples sa zvijezdama', iznenadio je ove nedjelje prvom desetkom koju je dodijelio.

Plesni pedagog i umirovljeni plesač se malo smekšao i nagradio je najvećom ocjenom Paulu Jeričević i Filipa Vidovića kojima se na pozornici pridružio glumac Mislav Čavajda. Ciboci se sada oglasio i na Instagramu i pozirao upravo s pločicom na kojoj piše 10.

'Tajna je u malim stvarima... Uvijek', napisao je Marko uz fotografije. Na prvoj je pozirao sam dok je na drugima sa ostalim članovima žirija i drži i ocjenu 1.

Pratitelji su u komentarima nanizali mnoštvo pohvala na Cibocijev račun.

'Meni najbolji član žirija', 'Stručan, objektivan, realan...Svaka čast kad se s poštovanjem ustao Ani koja je plesala u jučerašnjoj emisiji. Bravo!', 'Zato je toliko zanimljivo za pogledati. Uvijek netko mora biti zločesti policajac, ali to nije u namjeri da bude loš komentar, već da se bude što bolji i bolji', 'Šarmer, neuništiv', poručili su Marku.

Sudeći po komentarima, Marko je mnogima omiljeni član žirija zbog svoje brutalne iskrenosti, ali i velikog znanja koje ima, no kako je priznao u intervjuu za časopis Story, kad se zaljubi postane 'totalna budala'.

Nesuđeni nogometni vratar priznao je i kako u njegovom životu postoji netko poseban, no nije htio otkrivati detalje. 'Svi imamo nekog posebnog u svom životu, pa tako i ja', rekao je tada. 'U prvom redu oči i osmijeh, no ako je težak karakter, onda može izgledati kako god, nula bodova', priznao je u nastavku.

Neki misle i da je Marka nova ljubav smekšala pa je zato po prvi put posegnuo za desetkom koja je dotad 'skupljala prašinu'. 

Više fotografija Marka Cibocija pogledajte u galeriji. 

Story Press, Instagram Marko Ciboci je najstroži član žirija 'Plesa sa zvijezdama'