Plesni pedagog Marko Ciboci slovi kao najstroži član žirija showa 'Ples sa zvijezdama' i publika često raspravlja o njegovim strogim ocjenama natjecatelja, ali i fizičkom izgledu.

Plesač u mirovini privlači pažnju na Instagramu fotografijama svog isklesanog tijela pa je tako ovog vikenda pozirao u teretani. Okinuo je sliku u majici bez rukava koja je naglasila njegove bicepse. 

Marko Ciboci redovito vježba u teretani
Instagram 

'U zdravom tijelu zdrav duh', poručio je ranije Ciboci.

'Fantastično', 'Dobar posao', bili su neki od komentara njegovih pratitelja kojih ima više od 76.000 na Instagramu.

Plesni pedagog je otkrio u svojim objavama i da voli planinariti, a nedavno je u intervjuu za Story otkrio da je nekada bio nogometni vratar.

'Volim bilo kakve fizičke i kompetitivne aktivnosti pa sam jako volio nogomet kao mlađi, između plesnih treninga. Igrao sam u kadetima i juniorima. Kako mi je išlo? Nisam potpisao za Real Madrid niti Manchester United pa bih rekao da i nisam bio baš neka zvijezda u tome', ispričao je.

Inače, proputovao je gotovo cijeli svijet, magistar je hortikulture koji trenutačno priprema doktorski rad u Londonu, kao i predsjednik Europskog plesnog vijeća. Objasnio je što točno radi kao predsjednik.

'Sudjelujem i radim na projektima vezanim uz edukaciju i promociju plesne kulture na području Europe te na zajedničkim projektima Europe i Azije na plesnom polju', rekao je Ciboci.

Osvrnuo se i na svoj privatni život i otkrio je li zaljubljen i u vezi. 'Svi imamo nekog posebnog u svom životu, pa tako i ja', zaključio je.