Plesni pedagog Marko Ciboci posljednjih mjesec dana jedan je od najkomentiranijih ljudi s domaće scene zbog britkog jezika i atraktivnog izgleda, a svi se pitaju tko je on i što je radio tijekom svoje plesne prošlosti. 

On je vrhunski plesač u mirovini, plesni pedagog koji stalno radi na edukaciji i obrazovanju, svjetski putnik, magistar hortikulture i jedan od članova žirija u showu ‘Ples sa zvijezdama’ Nove TV.

Kad sve to uzmemo u obzir, ne zamjeramo Marku Cibociju što je hladan kao špricer pri ocjenjivanju, a nedavno smo ga u Storyju imali prilike bolje upoznati. 

'Sebe ipak smatram realnim, a realnost je ono što nam treba u životu. Uvijek stojim iza onoga što kažem. Ako biti realan znači biti strog, onda jesam strog. Mislim da čovjek prvo mora razmisliti što želi reći i da se sve može izreći i na pozitivan i na negativan način, no na nama je samo koji ćemo način izabrati', komentira 'nježni div' od 196 centimetara.

Također, Marko je u istom intervjuu odgovorio što ga najviše privlači kod žena, a to su oči i osmijeh. Nadalje, najviše mu smeta kada žene imaju težak karakter. 

Plesač u mirovini je iskomentirao fenomen 'twerkanja'; rekao je da je to divan plesni stil ako se izvođači u to daju sto posto. 

Marko puno putuje zbog prirode posla, a kad stigne u Zagreb, najviše voli biti kod kuće. 'Znam da nije baš ultra uzbudljivo to čuti, no nakon putovanja, to je ono što mi treba', rekao je za Story. 

Marko Ciboci se sprijateljio s Frankom Batelić
Story Press 

'Čitam samo ono što me zanima da je vezano uz ples i edukaciju. Za ostalo nemam baš vremena. Od glazbe slušam sve što ima dobar ritam, nisam ljubitelj nekog pojedinog žanra nego kvalitetne pjesme. Isključujem turbo folk', nastavlja sudac koji se posebno povezao s Frankom Batelić.

'Mislim da smo svi u žiriji kliknuli, no možda smo ipak Franka i ja malo više. Druženja i tulumarenja nakon snimanja nema, barem ne zasad, na setu smo doslovce cijeli dan i nitko više nema snage ni za što. Dogovaramo se stalno za druženje, ali doći će valjda i to na red', zaključio je u intervjuu. 

Njegova plesna karijera počela je davnih dana, a jedan detalj iz karijere nam je posebno zapeo za oko.

Naime, Marko Ciboci je u intervjuu za Jutarnji izjavio da je u prošlosti volonterski koreografirao spot za poznatu pjesmu. Riječ je o pjesmi grupe Srebrna krila 'Na modrom nebu iznad Zagreba' koju je u tadašnjem sastavu izvodila Vlatka Pokos. 

Ciboci je na kraju dodao da s Vlatkom nije komentirao prošla vremena tijekom snimanja 'Plesa sa zvijezdama'. 

'U razgovoru s Vlatkom prije showa nisam joj to spomenuo jer sam je želio naknadno iznenaditi, a što se Vlatke inače tiče, dobio sam jedan jako lijep dojam o njoj i želim joj apsolutnu sreću u njezinome privatnom i poslovnom životu', rekao je za Jutarnji. 

Story Press, Instagram Marko Ciboci je najstroži član žirija 'Plesa sa zvijezdama'