Domaći glumac Marko Petrić i plesačica Valentina Walme u stvarnom su životu zaljubljeni par, a u showu Ples sa zvijezdama do sad su se natjecali jedno protiv drugoga.

No to se u sinoćnjoj epizodi promijenilo. Marko, koji je do sad plesao s Gabrijelom Pilić, i Valentina, kojoj je partner u showu bio Pedro Soltz, zbog zamjene partnera dobili su priliku zaplesati zajedno. Plesali su paso doble, a strastvenu su izvedbu zaključili poljupcem pred kamerama koji je izazvao ovacije publike.

Po mnogima najljepša domaća plesačica danas se ponovno oglasila pored zajedničke fotografije s partnerom te otkrila kako su još uvijek pod dojmom.

'Dragi ljudi! Mi smo još uvijek pod dojmom naše izvedbe i vaših prekrasnih komentara. Ne mogu vam opisati kakav je osjećaj bio plesati sinoć. Marko, hvala ti što si plesao srcem i dušom i što si dao sve od sebe. Čuvat ću ovu uspomenu zauvijek. Ole!', poručila je zaljubljena plesačica.

'Ovo je bio emotivni vrtuljak! Toliko puno truda, emocija, koraka, ljubavi. U tako malo vremena... Valentina, sorry što sam zeznuo one korake, nisam htio. Nadam se da vam se svidjelo. Ako ste propustili... Pogledajte ovdje... E i hvala vam na svim porukama podrške!!!', poručio je glumac uz snimku njihovog nastupa.

Par je u početku svoju vezu skrivao, no brzo su postali meta šuškanja zbog čestih zajedničkih pojavljivanja u javnosti, a onda su ove godine na Jana Story Hall of Fameu u lipnju zajedno prošetali crvenim tepihom i svim šuškanjima stali na kraj.

'Naravno da nas veže nešto više od prijateljstva, ne bismo došli zajedno da nije tako. Ali kao što smo već rekli, o svom osobnom životu izbjegavamo govoriti pa ćemo i ovaj put iskoristiti tu istu rečenicu', rekli su tada.

Kao što je Valentina dugo vremena pokušavala sakriti emotivni status, ni Marko nije bio previše rječit kada je ta tema u pitanju.

Sumnje da se između njih nešto ‘kuha’ potaknula su sve češća javna druženja koja su trajala od proljeća prošle godine. Oni koji su ih vidjeli, tvrdili su da između njih postoji iskra, da su uvijek bili vrlo opušteni, nasmijani i raspoloženi te da je njihov odnos sve samo ne prijateljski.

Više fotografija zgodnog para pogledajte u galeriji.

Dražen Kokorić, Instagram Valentina Walme i Marko Petrić su u ljubavnoj vezi